Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai 20-30 éves férfi korosztály 60%-a tartósan egyedülálló?

Figyelt kérdés
Ezeknek a fele még soha nem is volt nővel. Csúnya kifejezéssel ezt a generációt a "f.szverő generáció"-nak is nevezik. Ami abból a szempontból találó, mert mondjuk 30 évvel ezelőtt minden 20 éves férfinek volt már barátnője, menyasszonya. Egyszerűen az a generáció nem tudja el sem képzelni, milyen az amikor nincs nő. Most meg, a férfiak 60%-a pontosan tudja milyen értés az, amikor még láthatáron sincsen szingli csaj, vagy bárki akinél próbálkozhatna. Mivel magyarázható ez a helyzet?
2017. jún. 21. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És a csinos értelmes nők úgy születtek hogy volt már párjuk? Vagy szakítás után másnap már mással járnak? Ez a duma hogy szinte minden értelmes szép lány foglalt ez akkor baromság. Nem úgy születtek hogy volt pasijuk és nem ugyan azzal vannak 15 éves koruktól kezdve öreg korukig. Szval több hosszabb-rövidebb időszak is van az életükben mikor szabadok. Csak ti olyan lúzerek vagytok hogy olyankor sem tudtok felszedni egyet sem.

2017. jún. 21. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
#rinya
2017. jún. 21. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
A '90-es években sok hapsi taccsra került a munkanélküliség végett, miközben lett/volt családja, de elváltak egymástól a felek. Az akkori gyerekek ezt látták: nem jó egy kapcsolat? Akkor el kell válni, de "jobb" megoldás az egyedüllét.
2017. jún. 21. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:
A Kérdező miért nem válaszol ezek alatt a kérdések alatt sohasem?
2017. jún. 21. 23:04
 15/17 MolotovPunk ***** válasza:

Személy szerint 3 éve vagyok egyedül.

Előtte több komoly kapcsolatom is volt.

Régebben alkalmi is akadt jó pár.

27-28 éves korom körül kezdtem rájönni,hogy igazából nem vagyok párkapcsolatba való ember.Utódot nem akarok.

Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem vágyom barátnőre,de utóbbi 1-2 évben olyan nők akartak velem összejönni,akik vagy részben defektesek voltak,vagy nagyon rondák.

Tehát ez részben rontott a kilátásaimban.

Egyébként legutóbbi párkapcsolatom is elég furán ért véget hirtelen,egyik pillanatról a másikra.Pedig elég komoly volt.

Innentől kezdve évek óta egyedül vagyok,de ha jobban belegondolok,nem is túlságosan hiányzik nekem az,hogy legyen komoly célból barátnőm.Így legalább senki nem dirigál nekem,mikor hova megyek szabadidőmben,meg hogy kikkel találkozok esténként,vagy hogy éppen melyik haverommal sörözök éppen.

29/F

2017. jún. 21. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:

"Azért van mert rondák alapból, illetve lusták változtatni azon amin lehet mert inkább a gép előtt ülnek mint hogy sportoljanak és szemét kaját esznek mert az könnyebb meg "finomabb". Belsőleg meg nincs bennük tartás, magabiztosság, erő, céltudatosság, küzdőszellem. Otthon ülnek, anyuci mos rájuk, nem mennek sehova, siránkoznak a neten vagy játszanak, tutyimutyik lesznek."

az első 5 szó miatt lesz igaz a többi...

2017. jún. 22. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért mert a fiatal nők túl nagyra tartják magukat, megtehetik, hogy válogassanak és válogatnak is minden korosztályból: sportos izmosabb 20-on évesek közül, a sármosabb 30-as 40-es férfiak közül is, ami egy nagy halmaz. És sok férfinak marad az egyedüllét.
2017. júl. 8. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!