Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért is borult fel ennyire a nemek aránya Magyarországon, mert már évek óta több százezer nőt vittek ki a külföldi férfiak a jólétbe?
Ennek következményeként itt meg maradt a férfitöbblet. Maradt az, hogy a 20-on éves férfiak kb. felének nincs barátnője és semmilyen kapcsolata.
Hogy lehetne megállítani ezt, hogy szó szerint nő import országgá váltunk? És a folyamat nem, hogy csillapodna, de még jobban csak fokozódik, elég csak elnézni Bp. belvárosába, szórakozóhelyekre.
Vigyázzatok, mert a hülye, de a rendszerváltás óta "legjobb" Kormányuk tagadja az elvándorlást, az egyedülálló férfitöbbletet és az elcigányosodást is, írom ezt jobboldali Fidesz szavazóként!
Megy a "tűzoltás", vagy annak a látszata, most döbbentek rá, hogy el fogunk fogyni. Ugye, mint tudjuk teljes foglalkoztatás van, lesz?
Sebaj, kevesebb politikusra és kisebb bürokráciára lesz szükség.
De miért is tagadnak?
Szerintem azért, mert a "migráns" betelepítést a nyakába szakad az országnak az elkövetkező 50-100 évben.
A gazdagok jelenleg is kellenek az adott térségből. Itt is vannak, itt tanulnak.
Továbbá a csuda tudja, Kína mit akar.
Ksh
Maradjunk annyiba h az egyedulallo az azt jelenti h nem hazas!
Nem vizsgalja az elettarsi kapcsolatban eloket mert nem.tudja!
Nem csak nok hanem sok ferfi is van aki az egyetem.utan ki t kezdi az eletet illetve komplett csaladok is kivandorolnak !
13.: A KSH-nak statisztikája van a hivatalos élettársi kapcsolatban élőkről!
Ez egy tipikus lepontozós kérdés...
Hogy örüljetek: tényleg marha sok cigány csaj flangál az utcákon, a másik akikből sok van, azok a tinik, de tinikből fiúk is ugyanolyan sokan vannak.
Jó ismerkedés tökös gyerekek!
OFF: Kedves Kérdező, írtam privátot is, se arra, se a kérdésre érkezett válaszokra nem reflektáltál.
Szóval itt szerintem az megy, hogy valaki kitesz egy kérdést, aztán ő maga hülyézi le alatta egy másik profilból bejelentkezve a többit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!