Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez a férfi hazudik a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Társkeresőztem egy darabig, napokig leveleztem is egy férfivel, terveztük találkozást, megadta a vállalkozása nevét, a saját teljes nevét, illetve telefonszámát. Közeli családtagom halt meg aztán, töröltem magam, semmi kedvem nem volt pasizni... Akkor ez a férfi 38 évesként, II. kerületiként volt fent, nyelvtudásként a magyar, angol megjelölve... Most visszatértem, neki is új regisztrációja van, ahogy láttam, de most 37 évesként szerepel, más kerület van megadva plusz nyelvként pedig a francia... Írt újra nekem, de nem tudom, merjek e neki vissza, mert félek, hogy kamus... De az egyéb adatok alapján tényleg az volt, aki...2017. jún. 21. 09:10
11/13 anonim válasza:
Én biztos nem tudnék Neki hinni. Ennek ellenére bennem lenne a kisördög és rákérdeznék mindarra, amit korábban írt, és amit most írt magáról. Lehet,hogy minden igaz, sőt, annak az ellenkezője is :) :)
12/13 anonim válasza:
Ha csak pár hónao telt el, akkor nem olyan nagy ügy az 1 év, lehet, valamelyik regnél a hónapot, napot direkt nem pontosan adta meg (ne akarjon mindent tudni róla az oldal). A kerület lényegtelen. Lehet, hogy tud valamit franciául.
A megadott cégnév alapján kérj le egy ingyenes cégkivonatot, hogy szerepel-e rajta a neve, mert én is mondhatom, hogy Akarmi Kft. az enyém.
13/13 anonim válasza:
Engem ez az új regisztrációja zavarna inkább.
De miért kell vele foglalkoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!