Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, hogy egy lány felszínes?
Próbálj beszélgetni vele és rá fogsz jönni. A másik megismerése nem csak abból áll, hogy elmentek moziba, és aztán kidobod instára a közös szelfit.
Egy pár óra beszélgetés után pedig egyáltalán nem nehéz megválaszolni a saját kérdésed.
1. Kibeszél másokat, és kiderül a beszédéből, hogy külső, anyagi helyzet alapján ítél
2. Szóba hozza valahogy a pénzt. Lehet, hogy nem kérdezi meg konkrétan, hogy 'Na, és te mennyit keresel?', de valahogy mégis úgy csűri, csavarja a beszélgetést, hogy szóba jöjjön, és elmondd.
Én pasik esetében úgy jöttem rá régebben, amikor még ismerkedtem a felszínességre, hogy Messengeren is csak a külsőmmel voltak elfoglalva, de nem érdekelte őket a napom, vagy bármi, ami mutattam volna.
21/L
@6: a felszínesség egyébként nem csak a pénzről és a külsőről szól.
Szerintem ugyanolyan felszínes ember, aki bármiről ami szóba kerül közli a tipikus konzerv választ. Látszik rajta, hogy 2 percig nem érdekelte az adott téma, 2 percet nem gondolkodott rajta, be van készítve a "kötelező" válasz, azt közli, és ott vége a témának.
- ha ő választ beszédtémát, mindig csak felületes, triviális dolgokról beszél... tévéműsorok, körömlakk, pletykák, sztárok... ha felhozol vmi komolyabb témát (nem feltétlenül nagyon tudományosat), látványosan unja magát, hülyének néz
- olyankor a telefonját nyomkodja, amikor nem illik
- más embereket fikáz folyton, főleg külsőségek miatt
- másokat anyagi dolgok alapján ítél meg
- ha anyagilag is felszínes, anyagias, akkor pl. ha ő választhat éttermet, helyet randihoz, akkor a legdrágábbat választja ki és a legdrágább cuccot rendeli meg, megjegyzést tesz mások kocsijára (normális átlagos autókra is), , megjegyzést tesz ajándékokra (akár amit ő kap vagy amit más kap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!