Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
163 cm magas nő és 186 cm férfi?
Figyelt kérdés
Mennyire kellemetlen ekkora magasságeltérés egy párkapcsolatban?2017. jún. 18. 21:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kellemetlen :)
(162 cm L )
2/9 anonim válasza:
Számomra nem lenne kellemetlen, de nem én vagyok itt a kérdés, hanem hogy titeket ez zavar-e vagy sem.
3/9 anonim válasza:
Semennyire sem kellemetlen, ha szeretik egymást! Ha meg nem, akkor tök mindegy, hogy ki mekkora. Én 184 cm, férfi vagyok, és halálosan belezúgtam egy 186 centis csajba! Én leszek a legboldogabb, ha összejövünk!
4/9 anonim válasza:
Köztünk is 20 centi van kb a férjemmel es teljesen rendben van :)
5/9 anonim válasza:
Nálunk pont ugyanez a felállás. Egyáltalán nem zavaró, sőt, szerintem kellemes.
36F
6/9 anonim válasza:
semennyire, nalunk is hasonlo es jo az.
7/9 anonim válasza:
Nekem kellemetlen lenne, én már 180 centinél is utálok pipiskedni, meg úgy érzem magam mint egy gyerek. Nekem bőven elég ha valaki 10cm-vel magasabb nálam, oszt jó napot. De persze ha beleszeretsz valakibe aki ekkora, nincs mit tenni.
8/9 anonim válasza:
Én 186 vagyok, a párom 155. Teljesen jól elvagyunk, mindketten szeretjük, hogy ilyen kicsi. Nyilván pipskednie kell, nekem meg kicsit lehajolni, de nem látom, hogy ez miért lenne említésre méltó probléma.
9/9 anonim válasza:
Én 195cm vagyok, exem 163cm volt. Eleinte aranyos és vicces volt a különbség, de egy idő után okozott kellemetlen pillantokt. Pl.: szexpózok, buliban táncolás,csókolózás stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!