Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 163 cm magas nő és 186 cm férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

163 cm magas nő és 186 cm férfi?

Figyelt kérdés
Mennyire kellemetlen ekkora magasságeltérés egy párkapcsolatban?
2017. jún. 18. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kellemetlen :)

(162 cm L )

2017. jún. 18. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Számomra nem lenne kellemetlen, de nem én vagyok itt a kérdés, hanem hogy titeket ez zavar-e vagy sem.
2017. jún. 18. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Semennyire sem kellemetlen, ha szeretik egymást! Ha meg nem, akkor tök mindegy, hogy ki mekkora. Én 184 cm, férfi vagyok, és halálosan belezúgtam egy 186 centis csajba! Én leszek a legboldogabb, ha összejövünk!
2017. jún. 18. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Köztünk is 20 centi van kb a férjemmel es teljesen rendben van :)
2017. jún. 18. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk pont ugyanez a felállás. Egyáltalán nem zavaró, sőt, szerintem kellemes.

36F

2017. jún. 18. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
semennyire, nalunk is hasonlo es jo az.
2017. jún. 18. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem kellemetlen lenne, én már 180 centinél is utálok pipiskedni, meg úgy érzem magam mint egy gyerek. Nekem bőven elég ha valaki 10cm-vel magasabb nálam, oszt jó napot. De persze ha beleszeretsz valakibe aki ekkora, nincs mit tenni.
2017. jún. 19. 06:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 186 vagyok, a párom 155. Teljesen jól elvagyunk, mindketten szeretjük, hogy ilyen kicsi. Nyilván pipskednie kell, nekem meg kicsit lehajolni, de nem látom, hogy ez miért lenne említésre méltó probléma.
2017. jún. 19. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 195cm vagyok, exem 163cm volt. Eleinte aranyos és vicces volt a különbség, de egy idő után okozott kellemetlen pillantokt. Pl.: szexpózok, buliban táncolás,csókolózás stb...
2017. jún. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!