Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha inkabb otthonulosebb tipus vagyok, akkor igy nem is lesz parom? N
Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 21:31
11/21 anonim válasza:
Csak akkor lesz, ha jól nézel ki. Különben gyorsan ki fognak belőled abrándulni a privát írók.
12/21 anonim válasza:
Kerdezö kaptal legalabb 40üzenetet?
Lesz kiböl valogatni,ugy gondolom!
13/21 anonim válasza:
Hiába kap itt 40 üzit ha az összes lúzer, nem ér velük semmit!:DDD
Amúgy az hogy valaki otthonülős nem azt jelenti hogy soha nem megy sehova. Gondol a kérdező sem a 4 fal között éli az életét. Szóval lehet, használd ki azokat a ritka alkalmakat amikor van valami progid. Én is sokat vagyok itthon, de mikor elmegyek néha valahova olyankor szoktam ismerkedni!
14/21 anonim válasza:
Dehogynem. Csak nem ebben az életben és nem ezen a bolygón. :D Pihenj! Csak vicceltem.
15/21 anonim válasza:
de nem értitek meg, hogy az ilyen ember nem ismerkedik neten.. csak rinyálni jár föl!
16/21 anonim válasza:
Mindenkinek van szomszédja és a postás is csenget olykor-többször is ha kell Nórihoz-Norbihoz...nőhöz is;)
17/21 anonim válasza:
Meg a férfiakat szídni, mint a 13-mas :D.
18/21 anonim válasza:
Én se vagyok egy menőkés fajta,mégis volt pasim.Nem ezen áll vagy bukik.
19/21 anonim válasza:
Kerdezo! Hany levelet kaptal most! Oszinten! :)
20/21 anonim válasza:
Varjatok mar, most bontogatja a levelet es valogat...Ido kell neki, mig lefuttatja a levelezoszoftvert, ne bantsatok, kerlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!