Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire tetszik ez az alak? Van rajtam kb 5 kg felesleg, és most ilyenné akarom edzeni a testemet.
"Mindig úgy tartottam, hogy csak azok edzik magukat ilyenre akik vagy kóros önbizalomhiányban szenvednek vagy túlzott önbizalommal duzzadó nárcisztikus, magamutogató exhibicionisták."
Pont a magadfajtak azok, akik onbizalomhianyukban degradaljak a gyurosokat.
Teged meg jol ismer itt mindenki, meg a not sem tudtad megdugni onbizalohianyodban.
23-as megmondta a tutit. A képen lévő csaj nagyon csinos lehet alapból is (mert a fényviszonyok és a leheletnyi PS is rásegít...), de hogy ilyenné nem lehet edzeni senki testét, az is biztos. Ugyanis ezen a nőn nem látszik semmiféle edzés. Nem kétlem, hogy valami lötyögés, kardió vagy jóga van mögötte, de klasszikus értelemben vett formáló edzés nincs, az fix. Inkább genetika + szigorú diéta. Ja, és külön húzzuk alá a genetikát, mert ha a tied nem ilyen, akkor a büdös életben nem fogsz így kinézni...
Hoznám a gyurmás közhelyet: magadhoz képest nézz ki jól, ne mások kinézetét tűzd ki célul, mert az biztos kudarc.
Nekem bejön a képen lévő alak, lényegében tökéletes. PS nélkül valójában nem tudom milyen, de ha ehhez közeli, akkor teljesen rendben van.
Mindig is tetszett a vékony alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!