Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az oka annak hogy itt gyakorin kérdezitek meg idegenektől, hogy hogyan kell nagybetűs FÉRFINEK lenni?
Mi az oka ennek a jelenségnek? És az igazat megvallva, nagyon nagyon kevés FÉRFIT ismerek, akire rá tudom aggatni a FÉRFI jelzőt. Általában kisfiúkat, pasikákat, és beképzelt f..@szokat látok mindenhol. Ritka manapság az igazi férfi.
Talán az az oka ennek, hogy manapság hiányzik a férfi minta a gyerekek életéből?
Nincs nagy melled? Ejnye.. hogy mered így magad igazi nőnek nevezni? Meg lenézni más férfiakat?
Amúgy meg ha ilyen jó nőnek tartod magad, miért itt vergődsz és hisztizel? Ha tényleg jó nő lennél, akkor kellenél egy jó pasinak, de mivel nem vagy az, ezért marad a hiszti.
Kíváncsi lennék egy képre rólad, lehet ha még az is kiderülne, hogy valami csúnyácska vagy, vagy éppen molett, akkor jót is röhögnék... és akkor lenne valami értelme a kérdésednek :D
Hmm... egy nem is olyan rossz kérdést, és egy jó témát sikerült megint színvonaltalan vagdalkozásba fordítani.
Gratulálok!
Van barátom aki tökéletesen megfelel annak amit leírtam.
Csak néha ide feljövök, aztán látom ezt a sok rinyálást, ill. a környezetemben is érzékelem ezt a problémát, hogy nagyon sok fiúból hiányzik az önbizalom, vagy éppen már annyira sok van nekik hogy nagyon beképzeltek.
az igazi férfiak kihaltak a háborúkban... több millióan estek el.. És háborúzni ki mehetett? az életképes, az erős, a szellemileg ép..
maradtak a gyengék, a lúzerek, a mentálisan hibbantak.. ő nekik vagyunk mi a leszármazottaik.
Ezek után csodálkozol, hogy a FÉRFI ritka mint a fehér holló?!
Miket lehet olvasni itt.
Szerintem minden férfi-férfi. Hogy neked melyik tetszik, az már más kérdés.
"nagyon sok fiúból hiányzik az önbizalom"
Azért azt ne felejtsd el, hogy az önbizalom nem magától érthetődik (legalábbis akkor nem, ha nem vagy pszichopata, aki lelketlenül magasról tesz mindenre).
Nem vagyunk egy korosztály, de még így is azt látom, hogy nagyon sokak önbizalmát megtépázza az, ha a visszajelzések minimálisan pozitívak, és rengeteg kudarc ér az élet valamilyen területén. Ezt utána mindenki másként dolgozza fel, van aki elengedi az egész témát, keres olyat, amiben sikerei vannak, más megkeseredik, egyre inkább gyűlöli a világot és önmagát (ez a GYK-n elég gyakori neurózis).
Például nekem van önbizalmam a karrieremet tekintve. Sikeres vagyok, pozitív visszalejzések, nagyobb feladatok, előléptetések. Miért ne gondolnám, hogy jól csinálom.
Viszont az utolsó hosszú kapcsolatom óta eltelt több mint egy év, ez alatt az idő alatt gyakorlatilag semmi pozitív megerősítésben, sikerben nem volt részem, és bár nem váltam nőgyűlölőlő mizantróppá, de pont a napokban döbbentem rá, hogy az év felénél járunk, és idén még egyszer sem próbáltam valakit randira hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!