Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb 30 és azon túli pasik a 10-20 évvel fiatalabb lányokat keresik komoly kapcsolatra?
Egyre többször látom, hogy az én korosztályom inkább a 18-25 éves lányokat részesítik előnyben párkapcsolat céljából. (Az exem pl egy 13 évvel fiatalabb nőt vett el)
Mi 30-40es nők már nem kellünk a korunkbelieknek, hanem csak a 30 alattiaknak vagy éppen a 45 felettieknek? Valaki segítsen nekem ezt megérteni, hogy mitől jobb egy 18-25 éves lány, mert nem értem! (32/N)
Én csak 28 vagyok, fogalmam sincs, hogy szerinted a korosztályod vagyok-e, de én alapvetően oda sorolom magam.
Viszont az a tapasztalatom, hogy a 30-35 közötti korosztály az, aki a leginkább fent hordja az orrát, itt vannak leginkább elszállva az igények a valós lehetőségekhez képest. Én egy jó ideje tudat alatt kerülöm is, pedig nem lenne ellenemre egy komoly kapcsolat.
Valahogy az van, hogy rátok a legtöbb Y generációs rossz tulajdonság ugyanúgy igaz mint egy 22-23 évesre, és még az a bölcsességetek sincs meg, ami egy 40 körülinek. Sőt, azt kell mondjam, ők egyenesen lazábbak nálatok!
Nekem ez a véleményem.
#11:
Nem vagy a korosztálya! :
"Mi 30-40es nők már nem kellünk a korunkbelieknek, hanem csak a 30 alattiaknak.. "
Hát a fiatalság vonzó:) Persze még Te sem vagy öreg, de érted, ők még sokkal zsengébbek, sok pasi meg elég felszínes.
Meg ha te szeretnél gyereket akkor neked most kellene a közeljövőben szülni, pár éven belül, egy 18-25 éves lány még ráér és az a pasi aki még nem akar gyorsan családot ezért is választhat fiatalabbat. Az már más kérdés hogy érettségben ki hol tart. Én azt mondom hogy az a 30-as pasi aki ennyire fiatalt választ társul (tehát nem csak szexre) az maga sem egy érett személyiség. Mert persze lehet okos meg művelt egy 20 éves lány is, de az érettség az más, ahhoz tapasztalat kell, a tapasztalathoz meg idő. Végig kell járni az életben bizonyos dolgokat ahhoz hogy valaki érett legyen. Egy ilyen fiatal meg max csak az egyetemen van túl, de még lehet azon se.
Amúgy hidd el vannak 30-as pasik akik a saját korosztályukat sem vetik meg. Lehet kevesen, de mint tudjuk sosem az értelmiségi réteg volt többségben.
#14:
A kérdező szerint nem vagy az, olvass, értelmezz.
Az én sztorim:
társkereső - 37 éves srác. Tavaly is meghívott kávézni. Idén újra megtette és találkoztunk is. Én 34 vagyok. Azt mondta, elege van, hogy a 10 évvel fiatalabb csajok csak kísérletezgetnek. Én mondtam, hogy nem. Szerintem illettünk volna, helyes srác, én sem vagyok csúnya. Neveltetésünk, hátterünk hasonló - és azt mondta az 5. randin, hogy nem akarja folytatni -mert ÉN túl komolyan veszem az egészet. Ezzel agyonütve korábbi kijelentését, miszerint nem akar kísérletező 20 éveseket. Nem vagyok már tini, de kiakadtam ezen. Tudtam, hogy a társkereső egy lutri, de hogy jobb helyeken is ilyen szerencsevadász-szerű emberekbe botoljak!?
#17:
És nem emlékezett rád, vagy tavaly nem mentél el?
Érdekes,nekem még nem tűnt fel ez..
Ha 32 évesen csak az öregeknek kellesz,akkor a külsöddel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!