Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan mondta itt egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan mondta itt egyszer egy 30 as férfi (nőknél még keményebb lehet), hogy magányos, és az is marad, mert jó eséllyel már leélte az élete felét (70 nél manapság nehéz tovább élni), az is a szebbik fele volt, most jön a fekete leves?

Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én is azt tapasztalom, hogy 55-60 között jelentősen megnő a halálozás a férfiaknál. Aki ezt a kort túléli, azt szokták mondani, az egész jó eséllyel (többség) eléri a 70-75 éves kort is, ami egész jó férfiaknál. Ahol én élek, átlagos kort élnek meg a férfiak, de tőlünk 13 km-re a hegyek között van egy kis 197 fős falvacska, ahol az átlagéletkor jelenleg 82 év. Nagyon sok bácsi és néni ott 90 felett van és jobb erőben van, mint a mostani 30-asok. Egész nap kapálnak, megisszák a napi fél liter pálinkát is, de nem viszi el őket. Be sem rúgnak tőle, egyszerűen kidolgozzák magukból. Még mindig disznót, marhát tartanak.
2017. jún. 9. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 34 éves vagyok de nem hiszem h vár rám a boldogság, hisze még bőven fiatal vagyok. Igaz én nem vagyok depressziós és pesszimista.
2017. jún. 10. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!