Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha cseszek a helyesírásomra, bekamuzok mindenfélét a nőknek és nagyzolok, akkor lehet sikerem a társkeresésben?
"közben meg ők is a nagypofájú férfivel fognak lelépni..."
Tévedés Kedves, párom írásában nagyítóval kell keresni a hibát. Műszaki diplomás (én is), soha nem nagyzol és nem kamuzik. Ez a gyenge férfiak szokása egy kapcsolatban. Mielőtt rákérdezel, nem fizikai dologra gondolok, életében nem volt edzőteremben, hanem lelki, mentális tartásra.
És hogy kicsit mentselek, nagyon fiatal lehetsz (remélem) és tapasztalataltan.
Ezzel a technikával butuska lányokat 1-2 éjszakára megkapsz, de nincs olyan buta nő, aki nem jön rá arra, hogy a vállalkozó pasija miért egy lepukkant albérletben él.
A kérdésed alapján pedig társat keres. Szóval ez így nem fog működni.
Nem találkoztál még kicsit is értelmes nővel.
A páromnak elég rossz a helyesírása, eleinte zavart is, aztán megtudtam hogy diszlexiás, ezért elnézem neki (és mert nagyon sokat olvas, hogy fejlődjön - és mert élvezi)
Nem vállalkozó, hanem szakmája van, igaz, abból 2, és hamarosan továbbtanul munka mellett.
Nem is sportoló, egy gyermekkori probléma miatt a lehetőségei korlátozottak, gyógytornázik minden nap, meg úszni járunk együtt néha.
Nem szokott hantázni - szerencsére, különben nem lennék vele.
Volt már párszor rossz napja, rossz kedve - kezdve a kicsit rossztól, mikor felhúzták munkában, egészen a közeli családtag haláláig. Még mindig vele vagyok, ilyen helyzetben meghallgatom, próbálok segíteni, és/vagy éreztetem vele, hogy szeretem és mellette vagyok.
Persze lehet menni próbálkozni a tizenéves plázaszökevényeknél, aztán lehet meglepődni, ha őket csak a kocsid márkája érdekli, de mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!