Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ver engem a sors állandóan, hogy mindig a ribi lányokba leszek szerelmes?
Tehát nem tetszik, meg ilyesmi, mert azon túllépnék.
Akiről mindig azt hallani, hogy kiment szórakozni, kiment városba stb., azt kavart mindenkivel.
Tudom, hogy képmutatás, ha velem is volt kalandja, de így akkor sem visz rá a lélek, hogy összejöjjek vele.
"Te magadtól vagy ilyen sötét vagy segítséget is igényelsz hozzá? "
Te fogyatékos, annyira nem tudsz oltani, hogy az én régi mondataimat fogalmazod át.
"szerelmeid" Ilyen nincs, egyszerre egy emberbe leszel szerelmes
"állandóan...lányokba.... "
Ez azt jelenti, hogy jártam már így, de nem egyszerre 2 lánnyal
Mit nem értesz?
"Nem a sors ver, saját döntés."
Nem te döntöd el, hogy kibe leszel szerelmes. Egy kis szaros lehetsz, ha így gondolod. Nem is tudom mit ugatsz ebben a kategóriában, ha ilyen éretlen vagy.
Ahogy a melegnek sem saját döntése, hogy férfiakra álljon a dájója.
Használni kéne az agyadat is... ha van. De azt kétlem.
Csabesz te égeted magad, hogy értelmi fogyatékos vagy, és olvasni sem tudsz. Ott írtam, hogy ehhez a lányhoz nekem is volt közöm.
Te valami frusztrált 25 éves szűz lehetsz látszik az írásodon, hogy amximum 8 általánosod lehet... Takarodj már innen.
A kérdező privát üzenete számomra :DD (én javítottam bele a csúnya szavaiba, mert fennakadtak a szűrőn)
"Mi a fszt pofázol a kérdésem alatt csicska gci? Mi a problémád? Itt mondjad. Igazi szr magyar vagy, tisztelet a kivételnek, odajössz pofázni egy normálisan feltett kérdésre, kiélni a kissebbségi komplexusod, okoskodni, rosszindulatúskodni, kva nagy pofátok van a neten élőben meg csendben elfordultok ha a fajtársatokat verik a cigányok."
Már értem, miért ekkora gyökér, a vérében van a határok nélküli ostobaság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!