Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, baj ha a kiszemelt pasi szereti a rockot és a metált, imádja a történelem (minden, ami a két világháborúhoz köthető), valamint sokáig fent szokott lenni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 17:08
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem olyan ritka, csak máshol kell keresni :D Én is metált/rockot hallgatok,de nem olyan tipikus metálcsajos a külsőm. Inkább valami stílusok keveréke. Nem az a Converse-bandáspóló-lakatos nyaklánc :D
12/15 anonim válasza:
De szeretem mikor azt feltételezik a rocker, metálos nőkről, hogy semmi nőiesség nincs bennük :D Én is az vagyok, de ha eléd állnék ki nem találnád (elegánsan öltözködöm).
A kérdéshez visszatérve. Nem, nem baj, mert én is ilyen vagyok, csak ritkák vagytok. Nem kell levél :D
13/15 A kérdező kommentje:
"Nem kell levél!"
Nem is akartam küldeni.... Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést...
2017. jún. 2. 20:16
14/15 anonim válasza:
Nem, amennyiben nem nyomja le mások torkán a hobbiját és ízlését addig nagyon keveseket zavarna szerintem.
Én nem vagyok rocker de hallgatok ilyen stílusú zenét is, éjjeli bagoly is vagyok, és szívesen nézek történelmi dokumentumfilmeket.
Ha nem csak ezekről szól az élete, más kérdésekben is nyitott és tájékozott akkor nem látnám akadályát, hogy kapcsolatot kezdjek vele.
15/15 anonim válasza:
A metált nem annyira szeretem, de az enyhébb rockot igen, a törit imádom, főleg a vilagháborúkat, viszont én korán bealszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!