Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Magyarországon sok 20. éves és 30. év közötti korban lévő férfiak nem találnak maguknak barátnőt?

Figyelt kérdés

Én is 30. éves vagyok, de sok ilyen gyakorlati kérdések után kutattam, miből az szűrtem le, hogy nagyon sokan reklamálnak férfiak arról, hogy nem találnak barátnőt maguknak, és ez mind az miatt van, mert a magyar nők, nagyobb elvárással vannak egy férfi felé, mint azt gondolnák. Olvastam olyanról is hogy nagy divat lett az hogy rossz fiús be ütés kel ahhoz hogy egy lány tetszését el nyerje valaki. De most komolyan. Tényleg a hoz hogy valaki találjon megfelel partnert a hoz teljes személyiségét meg kéne változtatnia?

Mert oké vannak el várások nők részéről is, de ez már még is már csak túlzás nem, hogy azért változtatni modort, fel fogást, hozzá állást, hogy rossz fiús be ütésed legyen. Vagy csak az hogy más légy ez már nem sok? És mi van ha ez miatt nem egy, ha nem sok ember szenved, és nem talál párt magának. Akkor mi lesz így a jövője Magyarországnak? Az hogy el korcsosul mindenki?

Ha valaki tud értelmes dolgot mondani tanácsolni az kérem írjon ide. DE kíváncsi lennék azért nők véleményérére is, hogy ők mit gondolnak erről, a személyiség megváltoztatásról, hogy egy nő részére így feleljen meg egy pasi?

2017. máj. 28. 03:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet nem jó helyen voltam akkor. De sokfelé szoktunk menni Pesten, ketten barátnőmmel ha elindulunk hétvégente, igyekszünk feltérképezni, hol jobbak a lehetőségek.

..És hogy miért szólnak be?

Biztos a potenciális ellenfelet látják, és így próbálnak elijeszteni ;-)

2017. máj. 28. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudom, a másik ilyen-olyan módon való elijesztése evolúciós ösztön mindenkinél. A nőknél is működik ez.

Viszont azért annyira nem vagyok ijedős:)

2017. máj. 28. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól teszed ;-)
2017. máj. 28. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Magyarország olyan mint Kína. Munkaalapú társadalom, minden munkaalapú társadalomban kialakul ez a fránya férfitöbblet mint itt. Arról nem is beszélve, hogy ebben az országban csak az informatikus meg a mérnök tud megélni, amik férfimunkák, a nőknek meg jobb a kommunikációs készségük, ezért több nő áramlik ki az országból. A bejelentett lakcímek szerint a kivándorolt fiatalok 56%-a nő. Na most ezek közül, sokaknak már nyugati férjük is van, itt meg maradt a férfitöbblet és a munkaalapú rosszlét. A fővárosunk már valóságos puncitőzsde ahol a nyugati pasik licitálnak a magyar nőkre, hogy ki milyen jó életet tudna neki biztosítani külföldön.

Amúgy ez nem mindenhol van így, nézz ki egyszer Bécsbe... tele van puncikkal. Ott nincs férfitöbblet, Ausztriában.

2017. máj. 28. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!