Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nőies gondolkodásra vall? Emiatt feminin pasi lennék?
Egyáltalán nem nőies gondolkodás. Az én szememben te egy normális értékekkel rendelkező férfi vagy. Persze mindenki mást gondol, nekem ez szimpatikus hozzáállás. :)
L
Inkabb normalis :)
Az en ferjem is ilyen mint te. Es sose.lattam meg nala ffiasabb ffit. So no para :)
Nem vagy az. Én pont fordítva vagyok, nő létemre nem kell kötődnöm, szerelmesnek lennem a szeretkezéshez, mégsem tartom magam emiatt férfiasnak.
Ezek véleményem szerint csak ócska sztereotípiák, amivel az egyszerű emberek próbálják bedobozolni egymást.
Elég kritikus vagyok abban, hogy egy pasi mitől feminin, de ezt még én sem tartom annak.:D Sőt, nekem valahogy az a lelki csapongás, amit leművelnek, hogy mindig újabb és újabb punci után kapkodnak, mint egy kétségbeesett kölyök, sokkal inkább gyerekes/feminin, mint ez.
Ha így érzed jól magad, tarts ki emellett. Valahol vonzónak tartom, ha valaki ragaszkodik az elveihez és nem a farka után megy.:)
Egyiket sem lekezelésnek szántam. Mert egy gyerek kisebb értékű szerinted? Nem, nem az, csak egy gyerek szerep egy gyerekhez való, annál bájos. És gyerekes dolgokban. Egy női szerep meg egy nőhöz való, neki bájos és igenis egy nőben vonzó a gyengédség. (Nem gyengeség!). De ha egy férfi ezeket a szerepeket jobban magáénak érzi, mint a férfiszerepet, ami határozott, stabil és még annyira sem törékeny, mint a női (tudom, mi nők sem vagyunk azok, de szerintem egy férfiasságot súroló szinten nekünk sem kellene golyókat növeszteni), akkir az gáz.
Úgyhogy nyolcas, ostibaságok helyett gondolkozz, mert nem én becsülöm le a nőies/gyerekes vonásokat. Egyszerűen csak nem tartom férfihoz illőnek. A macska sem ugat, mett az nevetséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!