Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi valóban rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi valóban rendes érzelmes visszafogott intelligens átlagos külsejű akkor nagyon könnyen talál párt magának mert ilyenből nagyon kevés van?

Figyelt kérdés

Legtöbb férfi messze van az ilyen férfitől azt vettem észre. Általában beképzelt magabiztosnak látszó kocsi ház izom mutogató fajankókkal van teli a világ. Az érzelmes visszahúzódó intelligens normális pasikból nagyon kevés van.

Pl.ami még jellemző hogy itt is annak mondják magukat sokat közben lelki sérült lúzerek.

Nagyon sok nő ilyen rendes pasit keres csak nagyon kevés van belőlük

2017. máj. 27. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10: férfiként én is látom azt a típust amit írsz a munkahelyemen, hogy otthon az asszony a 2 gyerekkel, bent meg hajtja a gyakornok lányokat, és ha valamelyik 20 éves csajnak nem tökéletes a teste, akkor közli, hogy egyébként bottal sem piszkálná.

Igen, van ilyen, nem értek egyet velük, nem is igazán értem őket, de kétségkívül létező jelenség.

Ezzel együtt talán még mindig kevesebb ilyen férfit ismertem, mint olyan nőt, aki összejön egy férfivel azért, mert az X tulajdonsággal rendelkezik, majd mindent megtesz, hogy megváltoztassa. Ha sikerül, akkor közli, hogy neki olyan férfi kell, aki X, ha nem sikerül, akkor meg azon megy a problémázás.

Persze elfogadom, ha azért érzem ezt, mert férfiként az érem egyik oldalát látom csak.

#4-es voltam

2017. máj. 27. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
LOL
2017. máj. 27. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általánosan elmondható, hogy mindkét nem az izgalmat keresi a másikban.

A nőknek olyan férfi kell, aki kifele határozott, férfias, egyedül nekimenne a világnak az igazáért, velük szemben viszont kedves, szelíd, a tenyerén hordozza és óvja őket. Ezek mellett persze jóképű, sármos és kisportolt is, viszont megbízható.

A férfiaknak pedig olyan nő, aki kifele visszafogott, intelligens, nem viselkedik kihívóan, jó anya(jelölt), velük viszont tüzes, amolyan igazi vadmacska, aki mindenben benne van. Ja és persze szép arcú, mosolygós és csinos is, viszont megbízható.

A gond az, hogy ilyenek csak a mesében léteznek, így ezekből az igényekből mindenkinek lejjebb kell adni. Az, hogy kinek melyik tulajdonság a fontosabb, melyikből hajlandó többet engedni, melyikből kevesebbet (vagy akár semennyit) már egyénenként változik.

#11: Férfiként ugyanezt látom, csak még annyit tennék hozzá, hogy ha azok a nem tökéletes testű 20 éves lányok felajánlkoznának nekik (persze nem mások előtt), akkor 10-ből minimum 8 élne a lehetőséggel.

A nőkkel kapcsolatban pedig szintén egyetértek, megpróbálják úgymond "betörni" a férfiakat, aztán ha ez sikerül, akkor már nem is érdekesek, ha nem, akkor meg elmegy a kedvük és a saját kudarcukat látják a férfiban. Ahogy megfigyeltem azok a kapcsolatok működnek jól, ahol ez a "betörés" csak részben sikerül, pl. kevesebbet jár össze a barátaival, részben lemond az addigi hobbijáról, tehát érzi a nő, hogy a férfi valami számára fontos dologról mond le miatta, viszont nem teljesen és nem mindenről.

2017. máj. 27. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt MONDJÁK hogy ilyet keresnek, de nem ilyet keresnek igazából, max barátnak akinek elmondhatják hogy verte át őket a nagyarcú, kihaénnem jani a házbaaan.
2017. máj. 27. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is pontosan ilyen voltam, ezért is voltam szűz 25 éves koromig, nem baj, azóta bepótoltam ami kimaradt:)
2017. máj. 27. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem találok könnyen párt mert kissé csendes vagyok, illetve félek kezdeményezni.

Nem izmozom, nincs felvágós autóm, nem fényezem magam, azt hiszem nem az a tipus vagyok akitől álltalában beindulnak a nők.

Persze ettől még van esélyem, de kevesebb.

Ja még lelki sérült sem vagyok. Élem a kis életem, megvannak a hobbiaim, baráti köröm. Elváltam, van gyerekem is ami szintén sokaknál kizáró tényező.

De mindegy, a lényeg hogy a nőknek dominánsabb személyiség jön be, nem olyan mint amilyen én vagyok és amilyet te leírtál. Ja és ha tettszik egy nő kezdeményeznem is kéne, amit álltalában nem teszek. Jó az utóbbi időkben ezen a téren fejlődtem, most jelenleg szimplán nincs olyan aki tettszene és szabad is lenne......

2017. máj. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!