Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik ti hányszor hallottátok ezeket nők szájából?
Bocsi de nem vagy az esetem
Nehari de csak barátságot tudok elképzelni
Nincs meg a kémia
Ne viccelj nézz már tükörbe
Én ugyan nem vagyok csúnya fickó, de az első hármat már én is hallottam sokszor.
A negyediket még nem, bunkó nőkkel nem szoktam ismerkedni. (Igen, a bunkóság már ránézésre is látszik, anélkül, hogy akár egy szót is hozzászólnál; öltözködés, testbeszéd, gesztusok, általános viselkedés)
Ez van, nem jöhetsz be mindenkinek, akármilyen jól is nézel ki.
Ezt tudni kell kezelni. Semmiképp ne sértődj be, meg ne húzd fel magad, az ilyenre reagálj lazán, humorosan. Még az is előfordulhat, hogy egy ilyen visszautasításra adott laza, jópofa reakció miatt mégiscsak szimpatikus leszel a csajnak, és végül csak összejön, velem már történt ilyen.
Régebben sokszor:) ma már nem csajozok:DD
Nekem a kedvencem az volt amikor magam elé akartam engedi a lány a sorban, pusztán udvariasságból, az meg beszólt hogy: -Mi van qvasimodo, bámulni akarod a se..gem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!