Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnyának mondott pasik ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyának mondott pasik ti hányszor hallottátok ezeket nők szájából?

Figyelt kérdés

Bocsi de nem vagy az esetem

Nehari de csak barátságot tudok elképzelni

Nincs meg a kémia

Ne viccelj nézz már tükörbe

2017. máj. 24. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Azt nem állítom, hogy nem tapasztaltam, de soha senkitől nem hallottam. Talán azért, mert nem olyan lányokkal próbálkoztam...
2017. máj. 24. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Az első hárommal mi a probléma? A negyedik bunkó, de miért ne mondhatná meg valaki, ha nem akar tőled többet?
2017. máj. 24. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Akire azt mondanád, hogy nem csúnya is kaphat ilyen reakciókat. Ilyen az élet. Viszont nem értem, mivel leszel előrébb ha megtudod hányan hallották ezeket?
2017. máj. 24. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első kettőt hallottam egy párszor, az utolsó kettőt még nem,illetve a legutolsót egy olyan lánytól,akitől nem is akartam semmit, csak jól esett neki gúnyolódni rajtam a barátnőjével. Bár ezek régi történetek,úgy hogy semmi jelentőségük nincs már.
2017. máj. 24. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok csúnya fickó, de az első hármat már én is hallottam sokszor.

A negyediket még nem, bunkó nőkkel nem szoktam ismerkedni. (Igen, a bunkóság már ránézésre is látszik, anélkül, hogy akár egy szót is hozzászólnál; öltözködés, testbeszéd, gesztusok, általános viselkedés)

Ez van, nem jöhetsz be mindenkinek, akármilyen jól is nézel ki.

Ezt tudni kell kezelni. Semmiképp ne sértődj be, meg ne húzd fel magad, az ilyenre reagálj lazán, humorosan. Még az is előfordulhat, hogy egy ilyen visszautasításra adott laza, jópofa reakció miatt mégiscsak szimpatikus leszel a csajnak, és végül csak összejön, velem már történt ilyen.

2017. máj. 24. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt írnám, mint az ötös. Bele sem kezdek.
2017. máj. 24. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Sűrűbben az első két mondattal találkoztam különböző megfogalmazásokban, azt viszont nem tudnám pontosan megmondani hányszor hallottam. Úgy öt és tíz közé tenném a számot. A harmadikat talán kétszer ha hallottam. A negyedik verzió soha nem fordult elő, a normális nők érdekelnek és nem a libák.
2017. máj. 24. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam a: van barátom ..szöveg megy folyamatosan ,kb már olyan ez mint egy köszönés. Közben ha később uánanyomozok kiderül hogy dehogy van. De akkor már mindegy nem megyek reklamálni,csak konstatálom hogy ez is felesleges kör volt.
2017. máj. 24. 13:48
 9/9 Gábor19... ***** válasza:

Régebben sokszor:) ma már nem csajozok:DD

Nekem a kedvencem az volt amikor magam elé akartam engedi a lány a sorban, pusztán udvariasságból, az meg beszólt hogy: -Mi van qvasimodo, bámulni akarod a se..gem?!

2017. máj. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!