Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 35-42 (zömmel ezek a számok) közötti férfi magányos. Csak ki kell várni azt a pár évet, amikor a nők férjei elkezdenek meghalni (50 körül minden 4. meghal) és hirtelen elkezdenek a nők vadászni a férfiakra?

Figyelt kérdés
A számok durvák, csak példának vannak. Sokan írták, 30 as férfiak, hogy a huszonéves nők már annyira nem mozgatják meg őket, a 40 es nők már nem túl vonzóak (legtöbb), a 30 asok többsége meg kapcsolatban, házasságban él. Aztán ott van a másik véglet, hogy 40-45 körül jönnek a menetrendszerű válások, sok nő egyedül lesz. Aztán 50 év körül nagyjából minden 4. férfi meghal, újabb nők lesznek egyedül. Akkor már nagy lesz a kereslet a férfiakra? Savanyú a szőlő, hogy ennyi idős korig kell várni, hogy forduljon a kocka. Van egy 60 éves férfi ismerősöm, nem egy vonzó alak, átlagos munkahely, elhízott, stb. Mégis egy nap 50-70(nem vicc, mutatta, hisz rokonom)levelet kap magányos 50 es nőktől, olyanoktól is, akik milliomosok és azt akarják, hogy a nagy,, palotájukba " költöttön a férfi. Ennyire megfordul minden?
2017. máj. 23. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ugggyan má' -te is elhiszed amit írsz? Kötve hiszem. :)
2017. máj. 23. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

En is a 30+ korosztalyba tartozom es nem tudom, honnan vetted, hogy a 20-as lanyok nem keltik fel az erdeklödesemet (söt, pont a heten volt szerencsem egy 18 eves lany közeli tarsasagahoz). Egy 30-as nö (es nyilvan ferfi is) tud idetlen es gyerekes lenni, ahogyan egy 20 eves is erett gondolkodasu es ertelmes. Hagyjuk a közhelyeket es az altalanositasokat! Korosztalytol függetlenül, nem hinnem, hogy egy vonzo huszoneves lanyt, ha a körülmenyek nem lehetetlenitik el (vagy akar akkor is) nem csabulna el.

Voltam jopar olyan lannyal is, akik parkapcsolatban vannak, de többsegük, akivel talalkoztam, tarsat keresnek. Megha meg is ertik, hogy ezt nem tudom nyujtani, elöbb-utobb afele terelödik a motivaciojuk.

Belegondolva, sokkal több nö erdeklödik irantam, mint 20-as eveimben, pedig akkor versenyszerüen sportoltam es ez nagyon meglatszott megjelenesemen. Keresetemröl pedig sosem beszelek. Igy csak azt tudom valaszolni, hogy szemely szerint tevesnek tartom a hypotezisedet es a helyedben kritikusabban tekintenek magamra.

Korodtol függetlenül barmikor lehet sikered a nöknel. Ha pedig 30 evesen fogalmad sincsen arrol, hogy csabits el egy nöt, mit csinalj, hogy elvarazsolt, vagyakozo tekintettel fürkessze a szemedet, akkor meglehet 40, 50 eves vagy meg idösebb korodban sem dereng.

2017. máj. 23. 23:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

És mégis honnan vettek ezt a qrva nagy baromságot? Egyetlen egy, de egyetlen egy férfit sem ismerek aki 35-42 között van és magányos. Abban a korban egyszerűen minden férfi foglalt.

20-30 éves korban még tényleg sok a szingli pasi, olyankor már rohadtul nincs.

2017. máj. 24. 02:17
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Akkor kedves pasik, döntsétek már el, mert röhelyes ez a sírás.

Elvileg, mármint a ti irásaitok alapján, kizárólag ezen az oldalon, a fiatal lánykákat a 35-45 pasik rabolják el, akik minden ujjukra kapnak nőt, mert egzisztencia. stb.....

ELég már a síránkozásból. Unalmas, szánalmas, kifogás halmaz....

Ha megéred a 80 éves kort, akkor a nyugdíjas klubban fogsz sírni, hogy Mancika inkább Józsikát választotta?

2017. máj. 24. 02:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Menne a zöld a kérdezőnek. :-) Amúgy kivárod a pár évet, meghal, te leszel a következő pasi, 50 évesen majd te is meghalsz, aztán jön az új. De a környezetemben nem látom, hogy időnként frissülne a férfi állomány a családoknál. Max. néhány válás.
2017. máj. 24. 04:37
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell várni! Rá kell repülni az 50-es nőkre!

Gondolj bele, ha egy lepukkant 60 évesnek palotát ajánlanak, egy fitt 35-40 évesnek teljes eltartás mellett a se.ggét is kinyalják!

2017. máj. 24. 05:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Az 50 év feletti férfiak halálozása nem annak tudható be, hogy házasok, hanem annak más okai vannak. Például: rossz étkezés, sok stressz, kevés mozgás, valamint az sem elhanyagolható, hogy 30 éve itt a szomszédban történt egy nukleáris baleset....

Ha 20-on évesen se tudsz csajozni, akkor idősebb korodban sem fogsz feltétlen tudni. Nem ki kell várni, hogy mások meghalnak, hanem elkezdeni most változtatni a problémákon. Ha igaz amit írsz, akkor a rokonod nem százas, ha eddig nem ugrott rá a lehetőségre....

2017. máj. 24. 06:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem egy elméleti kérdés. " Mi van ha kivárom, míg a nők férjei elkezdenek meghalni.... és hirtelen elkezdenek vadászni a férfiakra?"

De még így is szörnyen hangzik. :D

2017. máj. 24. 06:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom, nem osztom a gondolatmenetedet..eleve nem csak a férfiak halnak ennyire 50 körül, sajna a nők is, kicsit kisebb arányban, másrészt az élet, meg a párkapcsolatok nem a sztatisztikából táplálkoznak...
2017. máj. 24. 09:51
 20/20 anonim válasza:
a nők is hullanak ebben a korban akkor?
2017. máj. 24. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!