Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom bánni hogy nem ismerkedek egy csajjal se?
Ahogy pár éve még ez volt a legfontosabb, lógtam is suliból csaj miatt csak hogy jó időben kicsit szabad levegőn legyünk, nálunk elüssük az időt. Kettő komoly kapcsolatom volt, ami bírta másfél két évig.
Jött a jogosítvány szerzés, és talán onnantól változott meg valami, autóm lett, vettem egy motort is, tehát mondhatni ezek a hobbijaim, ha nem dolgozom, nekik élek.
Az az igazság, sajnálom másra fordítani az időmet, és nem akarok futni senki után, félek attól hogy beleölöm az energiámat, pénzemet a randikba, aztán idővel csak szép emlékek lesznek.
Más cserélgeti a nőit, meg az a természetes sokak számára hogy mindig van mellettük valaki, én is ugyanúgy szemezek a jó csajokkal, megkívánom őket, de ennyi.
24F
Nagy esélye van, hogy megbánod (bár nem biztos).
Gondolj bele, 50 évesen már csak forogsz a 10-en 20-on éves csajok után és semmi esélyed nem lesz náluk, mert a szemükben már "öreg" leszel. Be leszel zárva egy öregedő testbe, és már csak nézheted őket, de a fantáziádat nem válthatod valóra, mert örök válaszfalat von majd közéd és közéjük a korkülönbség.
Most még fiatal vagy, még csajozhatsz, itt az ideje, hogy menj a farkad után, később, 60 év múlva úgy fogod ezt bánni, hogy most nem teszed, hogy bele fogsz gárgyulni. Keseregni fogsz, hogy "ha még egy napra 24éves lehetnék, Istenem, a fiatalság...". Akkor már nem tehetsz semmit, de most még benne vagy a fiatal korban!!!
Ebbe gondolj bele, és dönts felelősségteljesen, tekintetbe véve azt a szegény öregembert, aki magába roskadva kesereg, hogy visszafordíthatatlanul eljárt felette az idő, és ő kidobta az ablakon az esélyt, hogy megérintsen egy fiatal, ruganyos, üde csaj testet. Nézz szembe azzal az öregemberrel, és mondd neki, hogy "nincs semmi baj, még itt vagyok!!"
Te tudod mit akarsz, de pár év múlva már másképp fogod látni, és akkor nehezebb lesz csajozni mint most.
Értem hogy most nyugalomra vágysz, használd is ki, de azért ne húzd annyira az idődet, mert pikk pakk 30 leszel, és azon kapod magad hogy nincs se feleséged/élettársad, se gyereked, egyedül vagy, és akkor már nagyon nehéz lesz!
#5:
"Normális" nő elvárja a randit, ahol a férfinak kell elvinnie ide oda (kaja, pia, stb) ami pénzbe kerül...
Olyanról még nem hallottam hogy egy nő megelégedett volna sima sétával vagy bármilyen ingyenes dologgal...
Egyáltalán nem fogod megbánni, Kérdező. Sőt, kimondottan jól fogsz kijönni az egész párkapcsolatos cirkuszból. Amíg körülötted szétmennek a házasságok, egymást érik a válások, és ne adj'Isten a szerelemféltésből elkövetett kisebb-nagyobb bűncselekmények, te élvezed az édes életet, függetlenül, szabadon, felelősségek és kötelezettségek nélkül, minden perc csak a tiéd, és a pénzedet is bőven elég csak magadra költened.
Fiatal korában az ember azt hiszi, a töke csak pisilésre való. Öregkorára viszont meg is győződik róla. 'Nuff said.
Nemfogod megbánni - a nőkkel csak a baj van, és feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.
Egyedül sokkal boldogabb és nyugisabb életet lehet élni! Nekem sikerül a dolog szerintem neked is beválna! Hagyd a nőket a 3,14csába, nincs értelme foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!