Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaljátok a nőknél azt hogy amikor házimunkáról van szó akkor legyen egyenjogúság de amikor ismerkedésről van szó akkor nincs?
Szerintem vegyél egy macskát, és az megoldja minden hasonló, kapcsolati jellegű problémádat a jövőre nézve. Ilyen agyi hozzáállással ennyi lesz a maximum, amit kihozhatsz.
( Nem hogy férfi nem vagy, de még nem is társat, hanem alattvalót keresel, aki kiszolgál, főz/mos/takarít utánad.)
Vagy maradj örökre anyádnál, és akkor no problemas. :)
A Kérdezőnek maximálisan igaza van,de természetesen jön ilyenkor a nők hada lehordani,hogy mit képzel...
Kérdező,üzenem,én átérzem miről beszélsz,és maximálisan egyetértek. Ilyenkor nem számít hogy ki a férfi meg ki a nő. Képzeljétek el,ennek egy kölcsönös "játéknak" kellene lennie,mint az ismerkedésnek is.Ahol nincsen fixen meg,ki lép elsőnek,vagy ki nem.Bárki megteheti,a másik pedig reagál rá valamit,és így tovább.
Házimunkánál ugyanez,be kell osztani,te az egyiket csinálod a másik a másik dolgot.
Kölcsönösség,tisztelet. Ezt a kettő szót a nők 95%-a nem tudja mi az,vagy nem érti.
Hát figyelj, lehet ezen civakodni, vagy nem is tudom, de nekem meg sok más nőnek megvan a lehetőségünk arra, hogy igenis olyan pasit válasszunk, amilyen akarunk, történetesen olyat, aki bókol, udvarol, meghív valamire, mert mondjuk őszintén szeretne megismerni, vagy mert volt gyerekszobája és az anyukája jól nevelte. Nem értem, mióta ciki az, ha kifejezzük az érdeklődésünket a másik iránt :D
Miért randiznék olyannal, aki nem mutat érdeklődést irántam, apatikusan bámul, kicentizi a számlát és egy bók nem hagyja el a száját irányomban sosem??
Szóval én értem, mit beszélsz, de megtehetem azt, szerintem tök érthető módon, hogy a kettő közül azt választom, aki kinyalja a popómat és amelyik érdeklődik, és amelyik figyelmes.
Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy míg én el vagyok kényeztetve, nekem egy jó szavam vagy megmozdulásom nincs a másik felé.
Szóval felőlem ne udvarolj meg bókolj, csak akkor nem kell meglepődni, ha a csajok rád unnak.
Ezek a kérdések nekem amúgy azért érdekesek, mert azt sugallják, hogy a kérdező, vagy a pasik nemhogy meghívni nem akarnak egy kávéra, de még elmosogatni se szeretnének maguk után, ezért mind a két dologért minket csesztetnek. Azért nem olyan megterhelő ám kedvesnek meg figyelmesnek lenni szerintem, még akkor se, ha valaki pasi.
#9 annak ajánljátok föl a szaporítószerveiteket, akik sz@rnak bele az egészbe.
Elég csak a gyk-t alapul venni.
ma olvastam, hogy a csaj 8 éve van olyan pasival, aki egész nap csak játszik a szgépen, semmit nem csinál, egy fűszálat nem tenne arrébb, az ablakot nem csukja be. Mégis vele van a bnője, esténként mégis dugna mint a nyulak.
Aki meg házias férfi létére, vagy éppenséggel főzni is tud.. az nem kell nektek, mert mellette unalmas és kiszámítható az élet.. mint egy langyos állóvíz. Én azt tapasztalom, hogy az ilyentől 995otok irtózik!
15: Legfeljebb tőled irtóznak.
A másik picike probléma, hogy a 20-35 közötti korosztály legalább 80%-a selejt. Baromi nagy szerencse kell hozzá, hogy egyáltalán találkozz normális pasival. A nők legfeljebb abban hibásak, hogy túlságosan leadták az igényeiket. Nem lennék ma huszonéves! Már rég inkább leszbikus lennék.
#9:
ahogy a fizikális különbségeket a házimunka elosztásában is meg kellene találni (betonozás, hello), úgy ezzel is kár dobálózni hogy ti szültök meg menstruáltok. Most komolyan, ilyen nehéz ezt belátni, hogy vannak bizonyos természetszerűleg megváltoztathatatlan különbségek? Ennyi erővel, akkor ha a férfiak nem dobják be az ivarsejtjeiket, nektek nem lesz gyereketek, nem kell senkit szoptatni meg válás után vele maradni. Esküszöm az óvodában láttam ilyet utoljára, hogy "a lányok fontosabbak mert mi szüljük a gyereket". Tényleg ide kell visszamenni?
Egyenjogúság számomra nem az, hogy ugyanolyan a férfi meg a nő, hanem hogy van joguk választani, hogy mit akarnak.
Én pl. nőként értékelem, ha a férfi kezdeményez, mert egy átlag kapcsolatban egy nő tesz kockára több mindent (több férfi van, aki csak a lyukra menne, nem a férfi lesz terhes, ha nem húzza ki időben / szar minőségű a gumi stb., aztán a gyerek gondja-nyűgje ált. a nőre marad, a nőket gyakrabban csalják meg).
Házimunkában úgy gondolom, az az igazságos, hogyha mindkét fél dolgozik, akkor nemcsak az egyikükre szakad rá minden. Emellett, így is, én házimunkázom többet a párom és köztem... és ezzel nekem nincs bajom addig, ameddig, ha megkérem, nem esik le az aranygyűrű az ujjáról, ha el kell mosogatnia.
"Esküszöm az óvodában láttam ilyet utoljára, hogy "a lányok fontosabbak mert mi szüljük a gyereket". Tényleg ide kell visszamenni?"
senki se mondta, hogy fontosabbak a nők...
bár evolúciós szempontból nyilván fontosabbak, a férfiak ezért is halnak hamarabb. egy férfi tud gyereket csinálni 100 nőnek, de 100 férfi egy nővel nem sokat tud kezdeni.
a szülést csak azért hozták fel, mert nőkkel akarnak betonoztatni, nehéz fizikai munkát végeztetni, amire nyilvánvalóan nem igazán alkalmasak. de a házimunka elvégzéséhez nincs szükség ilyen természet adta tehetségre... az ismerkedés kezdeményezéséhez se mondjuk. egyébként vannak bőven, akik leszólítanak férfiakat, csak esetleg nem titeket, mert rondák vagytok. :D
a nő borotválja magát, manikűröshöz jár, kozmetikushoz, fodrászhoz, sminkel, kedveskedik, nőiesen viselkedik stb, a férfi meg udvarol, kezdeményez.
#19:
ha elolvasod #9 kommentjét "kinek fogja egy nő felajánlani a szaporító szerveit" (szaporítószerveit ráadásul egybeírandó, de nevermind) akkor nekem eléggé az jön le, hogy #9 szerint a nők fontosabbak.
A hozzászólásod közepén ugyanazt írtad le mint én, hogy vannak fizikális különbségek amiket nem lehet megváltoztatni, és egyből utána ismered el hogy az ismerkedés kezdeményezése pont nem ilyen.
Leszólítani köszönöm nem kell, évek óta kapcsolatban vagyok egy gyönyörű lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!