Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit választanának inkább? Biztos de kevesebb fizetésű pasi, vagy ügyeskedő akinek éppen jól megy, de később ki tudja
Tehát egy teljesen stabil állású és szakmai tapasztalattal az idővel egyre magasabb bérkategóriába lépő, jelenleg nettó 300 ezer forintot kereső férfi
VAGY
Egy olyan férfi akinek hirtelen most bejött valami vállalkozás és ebben a hónapban megkeresett 600 ezer forintot is, de nincs stabil tudás és végzettség mögötte, és többször is bukott már be vállalkozása élete során, többször is került koldus botra, úgy hogy a lakását és kocsiját is elvitte a bank, de többször is sikerült kiügyeskednie magát a bajból. Tehát ilyen kiszámíthatatlan hullámvölgyek és hullámhegyekből áll az anyagi élete?
Szerintem nincs értelme a kérdésnek, pont azért, mert a 300 nem elég kevés. Ilyen feltételek mellett ki mondaná, hogy a második opció a jobb? :D
Akkor legyen inkább 100 ezer a stabil fizu, úgy talán van mit végiggondolnunk nekünk, válaszolóknak.
Soha, semmilyen esetben sem választanék mutyizó, ügyeskedő embert. Az ilyenekben nem lehet megbízni, képesek bárki keresztül taposni (a párjukon is). Ha csak ilyen lehetőségem lenne, akkor is egyedül maradnék inkább.
Netto 300 ezer szerintem egy szép fizetés, semmi gond nincs vele. Sőt
*Nagyon gáz vagy. Van egy Mészáros nevű ember, akinek a tanult szakmája gázszerelő, közben polgármester és állítólag valójában a fiđesz pénztárosa (ki tudja már követni ezt a sok szakmát?) óránként 11 millió forintot keres, akkor is, amikor alszik. Nyugaton egy átlag ember segélynek kap annyit, amennyiért te dolgozol. Menj már a kis semmi 300 ezreddel, a helyedben nem dicsekednék vele.
*irónia
A kérdésedből látszik, hogy az anyagias nőket keresed. Ne is csodálkozz, ha visszautasításokat fogsz kapni.
Én az utóbbit.És ha megint "koldus botra" jutna,rárepülnék egy másikra.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!