Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal nők mennyire veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők mennyire veszik észre, mennyire tudják élvezni az itteni férfitöbbletet?

Figyelt kérdés

A KSH szerint is durva férfitöbblet van, de ha elmész egy szórakozóhelyre akkor meg ennek a hatványozott verziója látszik élőben. A nők ezt mennyire érzik, hogy ők most értékesek, mert kevesebben vannak és hiány van belőlük? Mit élnek ilyenkor át amikor elmennek egy szórakozóhelyre, felregisztrálnak egy netes társkeresőre, vagy akár csak a hétköznapi életben élnek. Mennyire veszik észre, hogy ők ott értékesek, és miben nyilvánul ez meg számukra?

Nem tudom érthető-e a kérdés... maga az érzésre, és azokra a dolgokra vagyok kíváncsi amit ilyenkor észrevesztek, vagy történik veletek.

2017. máj. 17. 14:12
1 2
 11/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:
63%

[link]

Hol az a férfitöbblet?

18-35 között 2016-ban 1 132 494 férfi élt itthon és 1 079 340 Ez 51,2% a 48,8%-hoz. Szerintem ez messze van a férfitöbblettől. Viszont mivel a pasiknál sokkal gyakoribb a melegség mint a nőknél, ezért tulajdonképpen teljes egyenlőség van.

Idézet wikipedia: "A szexuális gyakorlatokkal kapcsolatos leginkább elfogadott kutatás az Amerikai Egyesült Államokban a National Health and Social Life Survey (NHSLS). A férfiak 2,8 a nők 1,4 %-a határozta meg magát homo vagy biszexuálisnak."

[link]

Innentől kezdve evidens a dolog, hogy nincsenek a lányok kiváltságos helyzetben. Tudod mennyien panaszkodnak, hogy nem tudnak egy normális sráccal sem összejönni? Elképzelhetetlen mennyiségben.

Az igazság az, hogy mi férfiak sokkal előnyösebb helyzetben vagyunk. Sokkal jobbak a csajok "objektíven" nézve mint a férfiak. Igényesebbek, életrevalóbbak, intelligensebbek. Nyilván nem minden esetben, de általában ez a helyzet szerintem.

Nem fogom elkezdeni sajnálni a nőket, viszont nem lennék mondjuk 25 éves nő, aki magához való társat szeretne keresni magának!

2017. máj. 17. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:

KSH melyik korosztályára nézted?

Lehet, hogy van egy kis férfi többlet. Én élvezem... biztos bunkó dolog a részemről, de van miből válogatni :D aranyosak a férfiak.

2017. máj. 17. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

"Tudod mennyien panaszkodnak, hogy nem tudnak egy normális sráccal sem összejönni? Elképzelhetetlen mennyiségben. "

Ezeknek a túlnyomó része olyan, aki a kastélyában várja a véletlenül betévedő herceget, és egyébként a kisujját sem mozdítaná, mert "ő a nő", meg "a kezdeményezés a férfi dolga". Aki meg így gondolkodik 2017-ben, az megérdemli, hogy egyedül maradjon :)

2017. máj. 17. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Buliban, diszkóban sosem jártam, így erről nem tudok nyilatkozni.

A gimis osztályunkban 11 fiú és 12 lány volt.

Aztán orvosira jártam, ahol 60% lány volt. (Nemrég egy ismerőstől úgy hallottam, azóta már 70% a lányok aránya az orvosin)

Utána kórházban kezdtem dolgozni, ahol férfitöbblet legfeljebb az idős orvosok között volt. A fiatal orvosok között fele-fele, és emellé a rengeteg ápolónő, szóval nőből sokkal több volt.

Soha sehol nem éreztem semmilyen előnyt.

2017. máj. 18. 05:33
 15/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:

#13: Az a helyzet, hogy a 25 évesek (De legyen mondjuk a 23-28 éves korosztály, ahol mondjuk a legjellemzőbb, hogy komoly kapcsolatot keresnek a nők, akár családalapítás céljából is) nem támasztanak irreális elvárásokat a férfiak felé, legalábbis amennyire észrevettem.

Nem tartom nagy "követelménynek", hogy el tudja látni magát önállóan, adjon magára (ne úgy nézzen ki mint egy csöves és meg lehessen vele jelenni az utcán), illetve legyen annyi érzelmi intelligenciája, hogy lehessen vele hosszabb távra tervezni.

Nagyon lesarkítva szerintem az említett korosztály 80%-ban ilyen elvárások vannak a nők részéről. A sportkocsi, úszó medencés villa és a 60-as kar, tetováltság, szolibarna bőr csak a férfi fejekben létezik és korlátozza be a tudatot.

2017. máj. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!