Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak ti hány elutasítást kaptatok a lányoktól?
14cm az átlagos, sőt, asszem 12cm az európai átlag, szóval átlag feletti.
Az eredeti kérdésre reagálva: sok elutasítást kaptam az utóbbi időben. A "van pasim" itt nem játszik, mivel társkeresőn ismerkedek, de a leggyakoribb lekoptatós dumák (kevésbé kreatív lányoknak ezúton is ajánlom figyelmébe):
"Nincs meg a kémia."
"Nem vagy az esetem."
"Bocsi, de szerintem ne erőltessük."
"Nem állok készen egy kapcsolatra."
"Úgy érzem, elsiettem az ismerkedést."
"Rövidesen kiutazom külföldre x hónapra/évre."
Ezeket hallottam már különböző lányoktól, különböző gyakorisággal. De van, akiben még ennyi sincs, és csak simán elkezd nem válaszolni az üzeneteimre randi után.
Mondjuk nekem randin főleg jó tapasztalataim voltak. Egyszer volt olyan, hogy rosszul sikerült, és a nem miattam nem lett semmi. De akkor még eléggé egy régebbi szakítás hatása alatt voltam.
Ha eljutunk a szexig, onnan meg aztán minden szuper. :D
A kapcsolatfelvétel első pár perce a nehéz, mert nagyon rövid idő alatt, gyakorlatilag érdemi talársalgás nélkül kell bizonyítanod, hogy nem az Átlag Jani vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!