Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnt már másoknak is, hogy a női kérdezők által feldobott témák sokkal több embert mozgatnak meg, mint a férfiak kérdései?
(Tételezzük most fel, hogy a női kérdező valóban női kérdező, mert van, hogy kilóg a lóláb :D)
Egy női kérdező esetében sokkal több válasz szokott érkezni, míg egy férfinál gondolom a legtöbben csak legyintenek, hogy "na, már megint egy szerencsétlen"...
A női kérdezőket egyből megrohanják a "gavallérok", férfiak hada jön tanácsot adni, segítséget nyújtani(és persze ismerkedni is :D), ez a válaszok számán is meglátszik. És valahogy a nőket is jobban megmozgatja egy női probléma, élethelyzet, párkapcsolati válság.
Ha egy férfi tesz fel kérdést, sokan egyből trollnak tartják, ill. leszólják, szerencsétlennek, lúzernek bélyegzik meg, gyakran választ is csak alig-alig kap.
Mit gondoltok, mi az oka ennek a jelenségnek itt az oldalon? A férfiak kiéhezettsége okozza a női kérdések nagyobb népszerűségét? Az lehet a dolog mögött, hogy egy elesett nőt a férfiak szeretnek "megmenteni", a szenvedő férfi meg kapja össze magát, és oldja meg a gondját, különben nem is "igazi férfi"? Kinek mi a véleménye erről?
Ha-ha, jól meg van fogalmazva a kérdés :) A nők többet gondolkodnak, aprólékosabban sok mindenről, talán ezért.
A pasiknak inkább felszínesebb kérdéseik vannak. Soha nem hurrogtam le a kérdező pasit, nem is jellemeztem, gyakorlati tanácsokat viszont annál többet adtam.28N
Azért, mert a nők mindig több figyelmet kapnak a férfiaktól itt is, meg mindenhol. A nők pedig egymás tévhiteinek erősítésébe "minden férfi csak dugni akar", stb mindig benne vannak.
A férfiak egymást mindig le szokták szólni, hiszen ez a "versenyszellem" része, hogy ő a mester, a nagy kan, aki kevesebb az meg lúzer.
És a nők is leszólják a férfiakat, hiszen a férfi csak egy "hímsoviniszta csak dugni akaró állat" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!