Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek az élete, párkapcsolata új fordulatot vett a GYK által?

Figyelt kérdés

Az illető kérdést tett fel itt korábban, és az arra adott válaszok segítettek neki dönteni, változtatni, és azóta új mederbe terelődött az élete, teljesen más irányt vett. Tehát nagy részben az itteni válaszolók érdeme az, hogy rendeződtek a dolgai.

Pl.: egy kérdésnél a legtöbben egyöntetűen a szakítást javasolták a válaszolók - a kérdező meglépte, és azóta kivirult, új ember lett és boldog(esetleg már új párja is van)

Vagy pl. adott volt két egymásnak szimpatikus ember, akik nem tudtak egymás felé nyitni. Az egyik fél ezügyben kérdést tett fel, kapott rá jó válaszokat, kezdeményezett a másik félnél, és azóta ők már egy pár?

Tényleg lehet sorsfordító ez az oldal? Volt, akinek valódi segítséget tudtak nyújtani az itt olvasottak? Mert azért a poénokon, trollkodásokon kívül nagyon sok értelmes válasz is érkezik, amikre igenis lehet adni és tanácsként elfogadni.

2017. máj. 9. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Amikor idejöttem, reménykedtem. Egyrészről abban, hogy találok társat, másrészről abban, hogy még ha párt nem is, de reményt adnak majd nekem az emberek.

Ebből az lett, hogy sikerült elhitetni velem, hogy visszafogottan dagi, szemüveges, introvertált emberként semmit nem érek, és ezt nem fogja ellensúlyozni semmi se, én már selejt vagyok születésem óta és lemondhatok arról, hogy valaha lesz párom. Mivel a valóság leírása sem tetszik néhány embernek (de miért?), így még a más topikokban felépített reputációm is romokba dőlt a lepontozások miatt. 80%-kal érkeztem, mostanra sikerült 50% körülire lehúzni. Szép munka, köszi mindenkinek!

Azóta még erősebb a depresszióm, hónapok óta más se jár a fejemben az öngyilkosságon kívül és hányingerem van a boldog emberektől. A barátaimtól az eddigieknél is jobban elfordultam, mert segíteni nekik is büdös lenne, inkább elvannak a barátjukkal meg a barátnőjükkel, én meg itthon sínylődjek teljesen egyedül.

Tanács? Hagyd az oldalt a pіcsábа, itt segítséget nem kapsz, csak még mélyebbre húznak a trollok. Legalábbis remélem, hogy trollok, és nem valóban önmagukat kisistenségnek képzelő önjelölt életcsászárok.

2017. máj. 9. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:

A legutolsó vagyok. Az első válasza egyébként nagyon elgondolkodtató és nagyon nyomasztó. Dettó ugyanezt tapasztalom: amikor leírom a válaszomat, én mindig tudom előre, hogy le lesz-e szavazva. Ugyanis egyszerű a téma: ha azt mondod, amit a tömeg hallani vagy mondani akar, akkor fel leszel pontozva, ha mást, akkor le.

Felpontozásra remek példák az üres mantrák: ha depressziós vagy, előbb gyógyulj meg, csak utána keress párt; ha munkanélküli vagy, előbb munkát találj (ami tulképp nem teljes bullshit, de nem így működik az élet); ha nem nézel ki jól, sportolj, az mindent megold (meg a sport úgy általában mindent megold); ha jól nézel ki, sportolj; legyél igényes, más nem számít (tapasztalatból mondom: kamu!); ha nem kellesz senkinek, törődj bele. Ha ezeket nem fogadod el, és rávilágítasz észérvekkel és logikával, esetleg pszichológiával, hogy ez mekkora eszetlen nagy marhaság, akkor te nem tudsz semmit, nem tapasztaltál még semmit, és egyébként is maradj csendben, mert nem igaz, amit mondasz.

Közben meg hát dehogynem igaz, de mint az alvilágban: ha igazságot szivárogtatsz ki, meghalsz. Csak itt nem fizikailag, hanem a netes szavahihetőséged és a valós önértékelésed látja kárát. Rengeteg ilyen téma van amúgy még, nem is csak a sablonszövegek terén, de nincs lelkierőm beleolvasni a fórumba. Elég szarul vagyok alapértelmezés szerint is, nem kell még mélyebbre lökni.

2017. máj. 9. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

"Tanács? Hagyd az oldalt a p**sábа, itt segítséget nem kapsz, csak még mélyebbre húznak a trollok. Legalábbis remélem, hogy trollok, és nem valóban önmagukat kisistenségnek képzelő önjelölt életcsászárok."

Nem a trollok húzzák mélyebbre az ide tévedőket, hanem a valóság. Azért jönnek ide, hogy megértést kapjanak és segítséget. A megértés nem segít a helyzetükön, segítséget viszont kapnak, mert szembesítik őket a helyzetükkel és a lehetőségeikkel. Ez viszont a komfortzónájukat nagyon sérti és támadásnak veszik.

Mi az eredménye ennek? Azt vonják le tanulságként, hogy velük minden rendben, csak az itteni emberek támadják őket és próbálnak gúnyt űzni belőlük. Ez ugyanolyan, mint a nőket gyűlölni azért, mert nem találnak vonzónak. Ahelyett, hogy azon gondolkodnánk, miért nem találnak vonzónak és megpróbálnánk a nők elleni harc helyett megoldani a valós problémát.

2017. máj. 9. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valassal kapcsolatban kiirtam egy kerdest 4eve es privatban irt egy idosebb no,aki leirta a sajat hasonlo sztorijat es pozitiv vegkimenetelet plusz h mire figyeljek az oda tarto uton.Ezt szem elott tartva csinaltam a dolgaimat es rendbe is jott az eletem.Szeretek mas sztorijaibol erot meriteni itt.
2017. máj. 10. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem úgy érzem tudott segíteni.

Jelenleg sajnos nagyon súlyos családi problémáim vannak, teljesen tönkreteszi az életemet a családom, viszont találtam itt valakit, aki meghallgat,biztat és ez tartja bennem a lelket, amíg el nem jutok a pszichológushoz.

Ráadásul egy városból valók vagyunk.

2017. jún. 15. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!