Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Némely lány miért várja el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némely lány miért várja el azt, hogy sikeres, motivált legyen valaki, mikor ahogy a mondás is tartja, minden sikeres férfi mögött áll egy nő?

Figyelt kérdés

Észre lehet venni, hogy azok az emberek motiváltabbak, sikeresebbek, akik már komoly párkapcsolatban élnek és szeretik egymást. Némely társkeresőn azt látom, hogy feltétel náluk a sikeresség, magyarán beleakarnak ülni a készbe. Ennyire álomvilágban élnek?

Egy párkapcsolat arról szól, hogy építsük, szeressük egymást, nem arról, hogy egyből minden jót megkapjunk. A másik mi van azokkal, akiknek nem volt egy komoly párkapcsolatuk sem? Mert vannak akik nem voltak olyan szerencsések és akiknek nincs párjuk legtöbb esetben motiválatlanabbak. Persze vannak olyanok is akik egyedül érnek el mindent, de azok általában érzelemmentes pszichopaták, akiknél a pénz és a hatalom az elsődleges.

2017. máj. 9. 09:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki másra rója azt a felelősséget, hogy boldoggá tegye, attól menekülni kell.
2017. máj. 9. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nem tudok felnézni olyan emberre, aki arra vár hogy valaki megmentse. Arról nem is beszélve, hogy ha egy emberre alapozod a boldogságod, akkor ha az az ember kilép az életedből akkor mid marad? Semmid. A társad támogathat, sőt kell is támogatnia kölcsönösen, de magadat kell motiválnod és magad miatt kell dolgokat megtenned hogy előrébb juss.
2017. máj. 9. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Remélem nem dőlsz be az összes szólás mondásnak mert tudod a mondás is tartja a pénz számolva asszony verve jó.
2017. máj. 9. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:

Akinek nincs motivációja az több dolog miatt lehet. Annakidején magamtól leadtam 30 kiló felesleget, edzettem, jobban néztem ki. Aztán egyre több csalódás ért az ismerkedésben és abbahagytam már egy ideje nem mozgok, mert nincs az a motivációm mint régebben volt. Na már most, ha megtaláltam volna a páromat, akkor több mindenben motiváltabb lennék, tudom miről beszélek már volt párom. Emiatt nem szabadna mindenkitől elvárni a teljes tökéletességet, hanem megkell ismerni a másikat mélyebben aztán mondani véleményt. Alapvető dolgokkal nem vagytok tisztába. Ha szimpatikus lenne egy lány, de lennének gondjai azon lennék, hogy közösen megoldjuk. Segíteni kell egymást és nem becsmérelni.

És nem gondolom a mondást fordítva, ha két ember szereti egymást az magával hozza a pozitív dolgokat, mint jókedv, boldogság, harmónia. Ilyen egyszerű a képlet. Nem ciki segíteni másokon és attól nem lesz valaki kemény, hogy azon büszkélkedik, hogy egyedűl álja a sarat. Ne szigeteljük el magunkat egymástól!

2017. máj. 9. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:

#14-re reagálva két dolog.

Ha neked ez a teljes tökéletesség, hogy az ember nem csak tengődik, hanem magától próbál valamit jobbítani az életén, akkor azt hiszem lesznek még meglepetések számodra az életben. BTW, a teljes tökéletességet (eredeti értelmében) nem sokan várják el, csak azt hogy valahonnan lehessen építkezni.

A másik: tényleg ennyi volt anno a motivációd az edzésre, hogy tetsszél az ellenkező nemnek? Mindenki így van ezzel? Vagy nemcsak én vagyok olyan, hogy ha meg akarok csinálni valamit, akkor azt MAGAM miatt teszem?

#9 voltam

2017. máj. 9. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!