Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magas érzelmi intelligenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi tényleg borzasztóan nehezen talál párt magának?

Figyelt kérdés
Ismerőseim, barátaim szerint azért nem megy a társkeresés és van nagyon nehéz dolgom a nők terén, mert nagyon nagy az érzelmi intelligenciám és az emberek 90%-nak a béka feneke alatt van. Vajon ez lehet ok egy embernél ha nem találja párját hosszú ideje?
2017. máj. 8. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Olyasmi ez, amivel egy normális ember nem jellemzi magát.."

Amúgy nemár... most komolyan? ez azért elég bugyuta kijelentés, ezt te is beláthatod. :)

"Normális ember"... ugyanmár kérlek :D

2017. máj. 8. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem a tesztek alapján amiket eddig töltöttem ki a támával az jött ki, hogy valójában nulla az EQ hányadosom amit nem tagadok, én sem tartom magam túl nagy érzelmi intelligenciával rengelkező embernek.

Vállat vonok a rossz hírekre, mintha egész nap a leszarom tabletta hatása alatt lennék. Ha haldokolna ott mellettem valaki, akkor sem rohangálnék segítségért kiáltozva, max. totál baltaarccal megkérdezném, hogy orvost hívjak vagy papot.

Ja, csak azt akartam belőle kihozni, hogy nekem sem egyszerűbb. Meg én alapból el sem tudom képzelni milyen ember az akinek hatalmas.

2017. máj. 8. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem régen nagyon a béka segge alatti volt az EQ-m, fos viselkedésmintákkal lettem ellátva stb, aztán felnőtt fejjel tettem magamért, és most már magas EQ-júnak tartom magam.

Én azt tapasztalom, hogy az alacsony EQ-jó emberekkel való kapcsolat gyakran nyűgös, sok energiát kell belefektetnem, hogy megnyugtassam őket, problémamegoldás felé tereljem, hogy aztán vissza tudjunk térni a rendes kerékvágásba.

Tehát ha így vesszük, akkor minden emberrel szót lehet érteni, meg lehet oldani a játszmákat stb... csak energiát kell fektetni bele.

Hogy ez mennyire éri meg, az mindig helyzetfüggő... gyakran egyszerűbb otthagyni őket, és találni egy olyat, aki szintén magas EQ-jú, akik megoldják a saját problémáikat, és nem vész el az idő mellettük stb...

Tehát én párkeresésnél nem gondolom, hogy egy csaj alacsony EQ-ját kizáró oknak mondjam, ha a szükségleteim szerint megéri foglalkozni vele, a hibáival stb... mert megtérülhet idővel.

2017. máj. 8. 23:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Én sok magas EQ-val (és IQval) rendelkező férfit ismerek, mivel olyan éren dolgozunk, ahol ez alapelvárás és bizony mindre tapadnak a nők, nem véletlenül :D

"az emberek 90%-nak a béka feneke alatt van" ez úgy nagy kamu ahol leírtad. Én rendszeresen tesztelem végzős diákok, egyetemisták EQ-ját és bizony nincs a béka segge alatt, átlagos a legtöbb emberé, nem véletlenül nevezik átlagnak. Ritka az igazán magas, akinek meg az, az nem panaszkodna erről itt :)

2017. máj. 9. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:

A következő dolgok állhatnak a háttérben:

Nem hívsz el randizni senkit.

Nem hív el randizni senki.

Túlságosan válogatós vagy, túl sok a miért nem-mel kezdődő gondolat.

Nem mozogsz eleget nők körében.

EQ így EQ úgy. Egy bullshit az egész ami túl van lihegve.

Nyilván egy kőbunkó csaj nem fog levenni a lábadról, ahogy te sem őt. Azonban a nők sokkalta árnyaltabb érzelmi életre képesek, empatikusabbak és még sorolhatnám. Azonban mégsem kell egyedül leélniük az életüket. Valahogy képesek sivárabb érzelmi életű lényekkel is kapcsolatba bonyolódni, hátrány nélkül.

2017. máj. 9. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. Az ilyenek élik le egyedül az életük.
2017. máj. 9. 05:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Akinek semmi érzelmi hányadosa,az leginkább buta embereket vonz be,abból meg egyre több van.
2017. máj. 9. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!