Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Nem vagyok szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem vagyok szép, volt már helyreállító műtétem, lehet hogy lesz még.

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, nincsenek barátom, nincs senkim. Próbálok nyítni, mások felé, de a kinézetem miatt nem tudok. Csak akkor vagyok fontos, ha meghívatják magukat a buliban. Már nem bírom 30 év kiközösitést legszivesebben már véget vetnék az életemnek.

2017. máj. 7. 05:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Társkereső? Mit ér? Csak Like vadász van.
2017. máj. 7. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről van szó, azt írod helyreállító műtét. Talán baleseted volt, vagy csak "rondának" születtél?

Mindegy is. A lényeg, hogy valószínűleg nincs az a plasztikai műtét, ami után úgy néznél ki, hogy tetsszél magadnak. Ezt el kéne fogadni.

Ha csak nem vagy tényleg valami hihetetlenül eltorzult, szerencsétlen rusnya képű ember, akiket a cirkuszban szoktak mutogatni, akkor nem hiszem, hogy a külsőd miatt nincsenek barátaid. Szerintem két dolog okozhatja a gondodat:

Az egyik, hogy az emberek megérzik a viselkedésedből, hogy elkeseredett és depressziós vagy, hogy kétségbe vagy esve és félsz tőlük, hogy kényszeresen szeretnél nekik megfelelni, stb... Ezek igen taszító tulajdonságok, már az írásodon kersztül érzem, hogy nem lehetsz egy kellemes személyiség. Nem, nem a az állítólagos ronda külsőd miatt, hanem mert instabilnak, hisztisnek és rendkívül felszínesnek tűnsz.

A másik ok pedig, hogy rossz helyen keresel barátokat. Írod, hogy bulizni jársz. Hát ez nem az a közeg, ahol barátokat lehet szerezni. Ráadásul 30 evésen már nem nagyon szoktak bulizni járni. Valószínűleg a barátjelöltjeid is hozzád hasonló felszínes gondolkodású emberek, akiktől nem várhatsz semmi mást, mint hogy a hátad mögött susmorognak és kiközösítenek. Egy bizonyos intelligencia fölött az embereket sokkal elfogadóbbak és kevéssé érdekli őket a külső. Erre nem tudok tippet adni, hogy hol ismerkedj intelligens emberékkel, nekem a munkahelyemen vannak ilyenek szerencsére, talán neked is ott kéne próbálkoznod.

Szóval menj csak szépen el pszichológushoz, ő is ugyanezt fogja mondani.

2017. máj. 8. 00:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy azt írod, ha meglenne a szép külső, akkor lennének barátaid.

Hát szerintem neked akkor sem valószínű, hogy lennének barátaid...

2017. máj. 8. 00:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Probálok társkereső oldalakat, pl Elittárs de ott is csak a külsőt nézik. Akkor hol ismerkedjek? Ha a könyvtárba elmegyek ott is csak azt nezik. Rám néznek szinte az undor kinézet látszik rajtam.
2017. máj. 9. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Küldj privátban képet és őszintén megmondom, hogy hányingerem van-e tőled. Ha kíváncsi vagy rá.
2017. máj. 9. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:
A barátok pont nem a külsőt nézik, szóval tuti nem azzal lesz probléma, hanem a személyiségeddel.
2017. máj. 9. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ott van Barbra Szreisand,aki nem is szép,még műtét után sem,kiállhatatlan,mégis vállalható férjei voltak.Az egyik még elismert színész is volt,szóval nem szorult a gázsijára.A másik civil,de ő se érdekből van vele,valószínűleg.
2017. máj. 11. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is azt érzem, hogy lelkileg is eléggé össze vagy törve. Lehet azt próbálhatnád, hogy kicsit feladalod ezt a dolgot és próbálsz egyedül lenni kicsit. Tűzz ki célokat, valósítsd meg őket. Tanulj valamit. Zenét, jógát nyelvet. Válts munkát. Válts várost stv. Ha van egy kis pénzed utazz el valahova kicsit.

Vagy esetleg legyél apáca, ha vallásos vagy.

2017. máj. 11. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet ezt neked írta. Az utolsó mese. A hétfejű.

[link]

2017. máj. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!