Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ráírni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ráírni egy csajra egy jól felépített kamuprofillal, ismerkedési szándékkal, hogy megfigyelhessem a reakcióját?

Figyelt kérdés

##nagyon
2017. máj. 4. 21:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#10 Az első reakciók után nem akarok többet, nem fogok neki irogatni hidd el. És pont ezért nem akarok igazából így ráírni, nem azért mert rájön, hanem mert nem tudnák utána a szemébe nézni. Ha esetleg olyan lenne majd a kapcsolatunk úgyis elmondanám neki hogy mit tettem, és az lenne a gáz.
2017. máj. 4. 21:45
 12/26 anonim ***** válasza:
Oké, te tudod. Viszont egyrészt gyerekes, másrészt a pszichédről is árulkodik.
2017. máj. 4. 21:49
 13/26 anonim ***** válasza:

Ok, néha rám is írnak random ismeretlenek.

- Kezdetben még visszaírtam, de pár éve már egyáltalán nem, ha van ilyen.

Másik: Legutóbb nemrég pont kamuprofillal írt valaki, gondolom egy általa frappánsnak vél üzenetet.

Szintén hagytam.

Megjegyzem full retardáltnak kell lenni valakinek ahhoz, hogy nem tudja megállapítani egy profilról, hogy kamu. És itt nem csak arra gondolok, hogy tettél-e fel képet...

2017. máj. 4. 22:10
 14/26 anonim ***** válasza:
*bocs az elgépelésekért
2017. máj. 4. 22:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Bejelölök egy csomó kamuembert a kamuegyetememről és kamulakhelyemről, de egyébként beállíthatom úgy is hogy nem lásson semmit a profilomból az illető csak a profilképemet kicsiben.
2017. máj. 4. 22:13
 16/26 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele. :)

Egy avatott szem mondjuk pl a frissen regelt prolilt is kiszúrja. (persze ha van kamu profilod régóta, akkor mindegy. Plusz hiába állítod be, profilképnél- ha csak nem módosult idő közben újra, fb-nél nem tudni- nincs olyan, hogy csak kicsibe látja idegen a képed.

- Magyarul az az egy, ami profilképnek van beállítva, az így is-úgy is mindenkinek látható ( régen valóban nem így volt.)

Előző voltam. :) ( Mondjuk nem mindenki olyan szemfüles online téren mint én, a legtöbb ember birka, szóval ez csak én vagyok)

2017. máj. 4. 22:21
 17/26 anonim ***** válasza:

"lásson semmit a profilomból az illető csak a profilképemet kicsiben."

- Plusz a Number1 gyanús jele. Tipikus kamu profil, amire adtak azért valamit. De tényleg befejeztem, sy, fennakadtam a részleteken. :D

Nyilván lehet csinálni viszonylag ügyesen felépítve, csak mondom, hogy azért aki szemfüles, ki tudja szűrni.

2017. máj. 4. 22:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha velem csinálnád,és később ez kiderülne ,dobnálak!!
2017. máj. 4. 22:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Gáz vagy nem gáz, rengeteg "kollégád" csinálja ezt, akár női profillal is.

Uána meg még nekik áll feljebb :D

2017. máj. 4. 22:46
 20/26 A kérdező kommentje:
Most úgy vagyok vele hogy nem csinálom. De ha elkeseredettebb leszek nem zárom ki a lehetőséget.
2017. máj. 4. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!