Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz, ha egy férfi csak a nagyobb mellű lányokra tud felizgulni? (természetesen nagy)
Figyelt kérdés
Több kisebb és nagyobb mellű lánnyal is voltam már és egyszerűen imádom a nagy ciciket, de akinek kicsi azzal valahogy nem ugyan olyan. Nem óriási cicikre gondolok, hanem mondjuk a C kosártól kezdve.2017. máj. 4. 20:17
11/15 anonim válasza:
Semennyire.Engem is csak a nagy farkú,jókepű és izmos pasik izgatnak fel.Csak en még nem voltam sem kisfarkú,sem átlagos arcú,sem nem izmos pasival.
20/L
12/15 anonim válasza:
Én meg a magas, szálkás férfiakra vagyok ráindulva. Soha senki nem szólt még meg érte.
13/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Senki nem tehet arról, hogy mi a vonzó számára! Egy természetes D kosárral rendelkező nő :D
14/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, én meg csak a mély erzésű, intelligens férfiakat találom vonzónak, szóval én biztosan nem foglak megkövezni. ;)
15/15 anonim válasza:
Ilyenkor mindig hálát adok az égnek, hogy nekem olyan pasi jutott, aki ugyan a kis mellű nőket preferálta, de amióta megismert engem, már csak én tudom felizgatni, pedig ronda vagyok, és nagy mellem van. :) De én bármikor, bárhol, 1 perc alatt. :) Ilyen az, amikor valakit nem a testéért szeretnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!