Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak sokszor kérkednek azzal, hogy már több száz nővel voltak együtt. El lehet ezt hinni?
Hihető ez vagy csak a macsó-imidzs része náluk? Minél több nőt vittek eddig ágyba, annál nagyobb királyok? Van egy olyan sejtésem, hogy - mint általában - a valóság más képet festene, de itt is igaz, hogy színház az egész világ, muszáj vetíteni.
Egy filmben volt egy jelenet, ahol a "hármas szabályról" beszéltek: ha egy pasi elmondja, hány nővel volt eddig, azt oszd el 3-mal, és ha egy nő, azt pedig szorozd meg 3-mal. (Talán az Amerikai pite valamelyik részében volt.)
Igaz lehet ez valóban? A férfiak nagyzolnak ezzel, a nőknek pedig az úrinő-énjük nem engedi, hogy felvállalják az exek esetlegesen nagy számát? Mit gondoltok erről?
Nyilván van olyan férfi, aki tényleg több száz nőt megcsinált már, de nagy részük csak kamuzza az ilyeneket.
Amit mondjuk nem nagyon értek, hogy mire jó..
én 34 vagyok, 18 éves korom óta élek szexuális életet, 8 nővel voltam eddig, ebből 3 hosszú távú, komoly kapcsolat volt(sok évesek), mert sose voltam az a fajta, aki a szingli létet és az össze-vissza kúrogatást preferálta, néhány ilyen azért megtörtént, de ennyi.
És nem szégyellem, sose szoktam több csajt kamuzni, mert egyrészt nem érzem gáznak ezt, de ha annak érezném, akkor se hazudnék róla.
Én is azt akartam mondani a kérdés láttán, hogy oszd el valamennyivel. :)
Több száz nő azért már elég durva lenne...Nekem még Facebook-on sincs annyi női ismerősöm. XD
21/L
#9 rátapintott a lényegre!
Az a férfi, aki megtartja a nőt, nem az, aki egyszer megfekteti. Többször hallottam már, amikor az exekről volt szó: - Á, annak csak a szája járt, az ágyban nemigen muzsikált.
Szia!
Nekem van két hatalmas nőcsábász ismerősöm.. (legalábbis az én látszatomban ők a hatalmas nőcsábászok)
Az egyik mai napig jó barátom, sokat beszélünk a nőügyekről, pár éve egy nyáron elsírta magát, hogy neki milyen rossz mert még soha nem volt kapcsolata, de minden nőt megkapott akit akart... ott és akkor tényleg láttam rajta, hogy valami megtört benne, és változtatni akar/akart ezen. Azt mondta, hogy akár hiszem akár nem, minden lány után akit lefektet, egy kis darab kiszakad a szívéből, mert picit megszereti, de eldobja.. tudod valójában egyre jobban undorodok magamtól, mert egy ki ba szott ösztönlény vagyok ba meg, érted? (szó szerint ezt mondta)
Na vele rengeteget buliztam együtt 16-25 éves koromig, és minden alakalommal nővel ment haza de kivétel nélkül minden alakalommal.. igaz nem mindig új nővel, de azért volt változatosság, szerintem közel 50 csaj megvolt neki.. és ez biztos. azóta megállapodott, és mintha kicserélték volna, egészen más ember lett:)
a másik srác..
tipikus laza, vagány macsó, de tényleg.. pisiltek utána a csajok, nem is volt bunkó, akkor még nagyképű sem volt.. és a beszélőkéje, hát az meg téboly :D nagyon kevés csajt láttam akit nem szédített meg rövid idő alatt, brutális a srác! ja.. és +1 iszonyat jóképű gyerek, most már az egyik divatcég hazai reklámarca.. szóval be is futott a karrierje, és csajozik is bőven még mindig.. szóval kb 15 év alatt nem tudom mennyi lehet a valós szám, de neki simán elhinném, ha több százat mondana.
Amúgy a többi hozzám hasonló átlagos srác (haverok/barátok) átlaga olyan 5-15 közt mozog 30-35 éves korig.
Ismerek olyat aki 150+ szamot mondott, es nala tudom hogy igaz. Es meg csak hu de nagy casanova sem volt. 35 elmult, 17 eve a vendeglato iparban dolgozott, szinte vegig singli volt.
Ejszakai muszak utan hajnalban rendszeresen elmentek a kollegakkal levezetni. Ezt heti 3-5 alkalommal.Meg ha kethetente jott is ossze no, az evi kb 25.... sok ev alatt kijon a 125+
Ez olyan dolog, hogy van róla egy grafika valahol a neten: két figura a képregényekben szokásos beszéd és gondolatbuborékokkal.
Az egyiknél a beszédben néhány emberke látható, a gondolat-bubiban meg sok, a másikban pont fordítva: a beszédben van sok ember, a gondolatban meg kevés.
Szerintem kitalálod...
Én 20 évesen veszítettem el a szüzességemet, most 23 éves vagyok és eddig 19 nővel voltam az életben. Volt olyan év, amikor tizeneggyel.
Miért ne jöhetne össze 100 mondjuk? Tegyük fel hogy egy férfi akár csak 18-30 éves kora között a legtöbb időben össze-vissza kefél. És azt is tegyük fel, hogy relatíve sokat ismerkedik nőkkel. Tinder, társkereső, személyes ismerkedés, bulik, nappali ismeretlenül megszólítás, ismerősi körön keresztüli, stb.
Ha valaki állandóan csajozik, akkor mit jelent neki évi 10 lány? Hát azt, hogy 5 hetente új nővel fekszik le. Ez így belegondolva nem nagy cucc, ha közben minden nap csajozik. Látjátok már? És ehhez még nem is kell extrém-szuper jól kinéző, szívdöglesztő csávónak lenni.
Ismerek olyan velem egykorú srácot, aki kb 15 éves kora óta kb negyven nővel volt és egy másikat, aki azt mondja már több mint 100-zal, de kb ilyen öt év alatt.
Ha valaki állandóan csajozik, TUDJA HOGY KELL CSAJOZNI és jól néz ki, annak pl a 100 miért ne lehetne meg? Akár még bőven 30 előtt is?
Én a 19-emet is már néha inkább lefelé hazudtam az utóbbi időben, mert azt láttam sok lánynak még ez sem tetszik ismerkedéskor (és ennyit az őszinteségről akkor ugye)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!