Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyeim! Lehetséges nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetiOS kérdése:

Hölgyeim! Lehetséges nálatok olyan, hogy egy férfire azt mondjátok, hogy nem jön be, aztán mégis? 38F

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Te vagy, aki facen random nőkre akar ráírni. És csodálkozol, hogy nem jössz be nekik? :))
2017. máj. 3. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem volt 1x hogy megismerkedtem egy fiúval és egyáltalán nem tetszett. Még a barátnőimnek is meséltem róla és nekik is elmondtam többször hogy nem jön be sehogy sem. Aztán 1 évvel később újra taliztam a sráccal és le voltam sokkolódva annyira jól nézett ki, pedig semmit nem változott külsőleg:D És össze is jöttünk. Mondjuk azt hozzá teszem hogy beszéltünk előtte neten elég sokat és eléggé megkedveltem, talán ez lehetett az oka hogy másképp néztem rá aztán. De én ezt nem direkt csináltam, szóval nem szándékosan állítottam be úgy hogy nem jó pasi, hanem eleinte tényleg nem láttam annak. 28/N
2017. máj. 3. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a bensőre gondolsz, igen. Volt már olyan, hogy első ránézésre valakit nagyképű és buta pasinak láttam, aztán beszélgetni kezdtünk és kiderült, hogy csak ilyen fellengzős humora van, vagy hogy mondjam, de egyébként értelmes, kedves pasi. Olyan viszont nálam nincs, hogy "megszépül", mert annyira kedves, jószívű meg humoros. A külső és a benső két külön dolog számomra, vagy bejön mindkettő, vagy felejtős a pasi, mert nem lenne hosszútávú.
2017. máj. 3. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!