Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem olyan régen kezdtem el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan régen kezdtem el az interneten ismerkedni és valamiért nem igazán járok sikerrel. Szerintetek mi lehet a probléma? Rosszak a képeim, vagy? 29/f

Figyelt kérdés

A kérdés adott, ha valaki el is olvasta a levelemet, nem válaszolt. Aki válaszolt az is nemet mondott. Mivel vidéken élek, itt elég nehéz ismerkedni és őszintén szólva a másik nem felhozatala sem egy eget rengető (és itt nem a mellméretre, vagy testsúlyra gondolok).

Ha valakit érdekel, küldök pár képet magamról.

2017. máj. 1. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nőként írom le a tapasztalataimat.

A netes társkereséshez sokkal több türelem és kitartás kell, mint az élőben történő ismerkedéshez. Habár én csupán átlagos kinézetű vagyok, mégis rengeteg jelentkező közül válogathattam, így aztán légy tudatában annak, hogy (ha nem egy bányarém a kiszemelt), akkor valami igazán kiemelkedőt kell nyújtanod azért, hogy felkeltsd az érdeklődését. Élőben jóval kevesebb férfi kezdeményez, ezért úgy mindenképp több esélyed lenne, de interneten bőség zavara van, így aztán 10-ből 8-szor még csak választ sem fogsz kapni a leveledre. Persze ez függ a célszemély külső adottságaitól is.

Azért sok sikert! :)

2017. máj. 1. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt mondtam én is. Add fel kérdező, mivel instant veszítesz. Mivel az oldalon vagy, nem lehetsz kiemelkedő. A "jó pasik" simán eltávolítanak majd onnan.

2017. máj. 1. 19:15
 13/18 A kérdező kommentje:

11: Nyilván úgy nehéz lesz engem megismerni, ha még csak nem is válaszolnak a leveleimre. :) Mindenesetre akkor küldözgetem őket, aztán majd meglátom.

12: Nem tudok veled vitatkozni, neked is van némi igazad; ettől függetlenül érdemes megpróbálni megtalálni a boldogságot. Mert ha már most feladnám, akkor mi értelme van egyáltalán tovább élni? Hiszen úgyis szar lesz minden, nem?

2017. máj. 1. 19:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Reménykedhetsz, de felesleges. Ebben a világban nincs értelme. Örülhetsz, ha összejön egy bányarém az oldalról és élhettek "vidáman".

Szívesen mondanám, amit hallani akarsz, de sajnos az csak ábránd. Nincs olyan, hogy beregelsz, levelezel, megismerkedsz egy számodra szép nővel, tök jó minden, szerelem stb.

Ilyen már nem létezik. Elkéstél.

2017. máj. 1. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet, írok véleményt.
2017. máj. 1. 19:23
 16/18 A kérdező kommentje:
14: Elkéstem? Már miért késtem volna el?
2017. máj. 1. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

8-10 éve még simán lehetséges volt, hogy így megismerkedj ott valakivel. Mára ez nem lehetséges, a bunkók tönkretették a netes ismerkedést + túl sok a "jó pasi" aki kapcsolat mellett jár fel "horgászni". Esélyed nincs. De nyugi, másoknak sem.

Nagyon kegyetlenné vált a világ e téren.

2017. máj. 1. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem erdekel :)
2017. máj. 1. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!