Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzerként belém szerethet egy nő ha felfedezi a belső értékeimet?
Az a baj, hogy azt hiszed, csak mert te nem vagy nagydumás, akkor téged fel kell karolni, és ha bárki szembesít azzal, hogy nyafogsz, azt támadásnak érzed. Nyilván egyszerű lenne, ha minden ember tökéletes kommunikációs készséggel rendelkezne, teljesen készen állna már anyuka hasában arra, hogy leszólítson másokat és az egyből szerelembe essen vele. De ez nem így működik.
Csak hogy lásd a problémát:
"Nem voltam soha népszerű, inkább önmagam akartam lenni"
Az nagyon szomorú, ha szerinted csak az lehet népszerű, aki megjátssza magát. Sose akarj másnak megfelelni.
"Eléggé vesztes típus vagyok"
Ez bizony a te hibád. Szerinted ki fog nyertes embert csinálni belőled? Mindenki csak önmagát alkothatja meg.
"ritkán hívtak el társaságba,"
És? Társaság nélkül nem tudod értelmesen eltölteni az idődet? Nem vagy elég izgalmas személyiség önmagad számára? Ha még te magad is unod saját magadat, miért várod, hogy mások élvezzék a társaságodat?
"A lányok levegőnek néztek a suliban"
És tettél bármit annak érdekében, hogy észrevegyenek? Vagy el voltál foglalva azzal, hogy >>önmagad legyél<<?
" a gimnáziumi ismerősök és a volt munkatársaim is kétszínűek"
Hát akkor ne állj velük szóba, ha nem felel meg a társaságuk.
" a gimnáziumi ismerősök és a volt munkatársaim is kétszínűek"
Ha hagyod magad kihasználni, barátom, akkor ne is csodálkozz, ha lúzerként kezelnek.
És végezetül:
"Lúzerként belém szerethet egy nő ha felfedezi a belső értékeimet?"
Nem. Mert nem közvetíted azokat. Mert nincs belső tartásod. Mert nem azért vagy magányos, mert neked így jó, hanem mert ez jutott. Egy nem lúzertől ugyanúgy megkapom, hogy nem ver át, kedves, figyelmes, kompromisszumkész, de mindemellett nem nekem kell kitalálnom őt, hanem önálló entitásként létezik - nélkülem is képes értelmes életet élni. A legnagyobb baj az, hogy te tekintesz saját magadra lúzerként. Ez hülyeség. Ha érdekes gondolataid vannak, izgalmas a személyiséged, akkor hülyeség lúzerként gondolnod magadra.
Ha valaki alapjáraton ilyen típusú mint a kérdező, akkor lehet neki bármennyi jó tanácsot adni,hogy legyen más, egyszerűen nem tud más lenni.
Persze, elsősorban az embernek magának kell megfelelni, nem a külvilágnak, de mondjatok olyan embert akit nem érdekel a külvilág, a körülötte élők véleménye? Mert szerintem ilyen nincs, és egyébként is szükség van erre.
Ahhoz,hogy a kérdező magabiztos legyen, és ne érezze magát vesztes típusnak, nem biztos,hogy csak a saját akarata, szándéka kell, egyszerűen nincsenek olyan adottságai pl. a kommunikálás, a határozottság terén ami magabiztossá tenné. Rengeteg ilyen embert ismerünk.
Lejárt a munkaszerződése, nem kötötték meg újra, biztos,hogy nem felemelő érzés. Még ha nem is tehet róla, esetleg nincs szükség + létszámra, akkor is a földbe döngöli az önbizalmát akár a munkahely keresés, akár az emberekhez történő közeledés kapcsán.
Értékelhetem én magam többre, ha az élet nem igazolja vissza.
Sajnos valóban vannak vesztes típusok, ahogy alapjáraton nyertesek is, pl. egy biztos családi,anyagi háttérrel, kapcsolatokkal, jó értelmi képességgel és szuper külső adottságokkal.
Ez ugyanaz a rinya, mint amit a kérdező tol. Senki nem fog helyette fejlődni. Ha ő nem lép ki a komfortzónájából, akkor meg is érdemli, hogy lúzernek tekintsék.
Figyi ez itt a gyakori, itt max belerúgni tudnak az emberbe.
Azért én most próbálok egy kis reményt csepegtetni neked.
Mondhatjuk én is ilyen kis lúzer vagyok valamilyen szinten.
Ennek ellenére lett feleségem és két gyerekem. Igaz aztán elváltam, most egyedül vagyok. Gyerekeim imádom, jelenleg ők tartják bennem a lelket. Illetve azt veszem észre hogy most már mivel 30 felett járok, a korombéli nőknek fontosak azok a dolgok amik bennem megtalálhatóak. Úgy érzem megtalálhatom még a szerelmet csak idő kérdése.
Persze fiatalon is lehetséges, ami azt illeti én 21 voltam mikor az exel összejöttünk, és öröm boldogság volt...akkor még... Szóval te se add fel.
Szerezz barátokat legelőször is.
Kérdező, ne reménykedj benne. A mai nők gyakorlatilag a külsőn és a pénzen kívül semmit nem tekintenek értéknek.
Azon se lepődj meg, ha beszólnak az ilyen kérdéseknél. Ezek szerencsétlen lelkibeteg hülyék, akiknek ez minden kis szórakozásuk hogy arc nélkül amperkodhatnak. Szánalomtenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!