Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli nők, nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők, nem szoktatok félni, mikor este egyedül sétáltok az utcán?

Figyelt kérdés

Még nem is muszáj, hogy este legyen - annyi beteg dolog történik manapság: trafikrablások, zsebtolvajlások, dizájnerdrogos őrjöngések, bántalmazzák a buszsofőröket, ellenőröket, idióta tinédzserhordák belekötnek mindenkibe, szatírok mutogatják magukat, részegek randalíroznak, idegen pasik fogdossák a nőket, beszólogatnak, bunkók, főleg ha szexis öltözéket látnak, stb...

Nem szoktatok félelmet érezni, mikor egyedül hazasétáltok meló után és nincs mellettetek férfi, aki biztonságot nyújtana? Ért már esetleg titeket bármiféle atrocitás? Sikerült megvédenetek magatokat, vagy valaki odament segíteni?

Hogy érzitek, nehéz ilyen szempontból egyedülálló nőnek lenni?

2017. máj. 1. 10:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Vajon mit szólna egy férfit zaklató csaj, ha a férfi lefújná paprikasprével? Mert végülis megütni nem szabad, neki még önvédelemből sem... (ezzel egyet is értek, ütni szerintem semmilyen körülmények között nem megoldás).
2017. máj. 1. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem félek. Szegedi vagyok, sokat szoktam éjszaka sötétben sétálni v. biciklizni egyedül és soha nem ért még semmilyen atrocitás. Lehet, hogy nagyobb városokban veszélyesebb az élet, azt nem tudom, de Szeged alapvetően elég nyugis hely szerintem.

30/N

2017. máj. 1. 12:24
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem igazán

Sőt, ha épp van pasim, de nincs velem, akkor se.

Mi ez macsó szöveg, hogy kell a férfi,aki megvéd? Jó, persze, akkor kissebb eséllyel támadnak meg... De nem ettől vagyok "biztonságban"

A nők is meg tudják védeni magukat, ne nézd le őket. Köszi

22 N

2017. máj. 1. 12:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem,nem félek,amúgy sem mászkálok este.
2017. máj. 1. 14:29
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem van barátom, de nem a testőröm, hogy mindig velem legyen, szóval előfordul, hogy egyedül mászkálok az utcán, és igen, valóban félek egyedül a sötétben, főleg, ha szembejön velem egy férfitársaság. Pedig én tanultam önvédelmet, és 6 évig küzdősportoltam, de ha egy 3-4 fős csoport támadna meg, akkor az a 6 év küzdősport nem sokat érne.
2017. máj. 1. 16:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen őszinte akarok lenni, nem szingliként is félek (egyedül jövök haza munkából, gyakran egyedül megyek sötétben vásárolni, ügyet intézni, mert párom esti műszakban dolgozik néha).

Pedig alapvetően egy félelmektől mentes leányzóként indultam el az életben, de a sok rémtörténet és személyes tapasztalat miatt...

Mielőtt elmondanám, én miket tapasztalok, elöljáróban annyit elmondanék, hogy túlsúlyos vagyok, nem vagyok egy klasszikusan szép nő, akire mindenki megfordul az utcán. Emellé sosem öltöztem közönségesen, bár manapság már azt is meggondolom, felvegyek-e 40 °C-ban egy sima atlétát vagy V kivágású felsőt, mert ha megteszem, mert nem akarok megsülni, minden proli tahó a mellemet bámulja meg azt akarja hinni, direkt pasizásból rakom ki (mert azért elég nagy mérettel áldott meg a sors). Lehet, tudatosan, tudat alatt, de sztem már jó 5 éve nem vettem olyan felsőt magamnak, aminek nem sima pólóvonalban vagy magasan záródik a nyaka. A legmerészebb, amit alulra fel szoktam venni, az ilyen picit térd fölött végződő szoknya, de azt is vastag fekete harisnyával veszem fel, ami nem látszódik át.

És akkor, a tapasztalatok:

- olyan nagyon gyakran nem, de évi 1x biztos beszól vki az utcán, metrón, villamoson, hogy jó a csöcsöm, dugnék-e... hát honnan tudjam, hogy aki ennyire tahó, az nem lesz-e agresszívabb és nem akar-e megerőszakolni (és ezek közül a legtöbb olyan esetben volt, amikor teljesen normálisan voltam, öltözve... sőt olyan is volt, amikor fitneszteremből jöttem hótt izzadt hajjal, melegítőben)

- olyan is volt, hogy követtek az utcán 10 percig sötétben (jó, a végén kiderült, hogy vmi drogos 15 éves kiscsaj akart tőlem cigit... hát nem járt jól, mert nem is dohányzom :D)... de közben majd' összepisiltem magam, és nem is mertem hátranézni

- metrón 2x megpróbáltak letapizni

- amióta bezárták Lipótmezőt, vmi irreális mennyiségű elmebeteg mászkál a városban, gyakran felügyelet nélkül. Nyilván akinek megvan a képesítése, az meg tudja állapítani, ki az, aki csak csendes őrült, és ki az, akinél van esély arra, hogy fizikai kárt okozhat másoknak... és ezt gyakorlatilag minden 2. nap át lehet élni a BKV-n, komolyan

- egyszer a táskámat is megpróbálták volna ellopni tőlem a buszon, és szerencsém volt, hogy volt ott egy srác, aki elküldte őket az anyjukba (mert nem vagyok egy erős lány, még egy jobban megtermett pasas ellen sincs esélyem, főleg ha többen vannak)

- és akkor még a részeg tini-, egyetemista- és turistahordák... sajnos olyan közegben nőttem fel, ahol vertek és ordítottak velem, így már akkor ösztönösen félek, ha vki morcosan jön felém, pláne ha mellettem ordibálnak, még akkor is, ha nagy ritkán a saját társaságom az

És az elején felsorolt dolgok egy ráadás, szerencsére ezekkel még nem volt dolgom.

2017. máj. 2. 12:17
 27/29 anonim ***** válasza:

26. vagyok

Egy pár hozzáfűzés

1. Bp.-i vagyok. Biztos máshol máshogy megy a dolog.

2. Az egészet nem arra akartam kihegyezni, hogy jaj, nekem nőként milyen szar... én biztos akkor is paráznék, ha férfi lennék, már a bántalmazó nevelésem miatt is. Csak nekünk annyival nehezebb, hogy védtelenebbek vagyunk, hacsak nem tanultunk önvédelmet meg nem vagyunk kifejezetten erősek, mert mindenki a gyengébbet találja meg.

2017. máj. 2. 12:21
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

remélem azért nem félnek tőlem a fiatal lányok, hogy meg merem nézni rajtuk, amit büszkén mutogatnak.

Mert úgy is fel lehet fogni, hogy ha nem akarod, hogy nézzék, akkor ne mutogasd.

2017. máj. 31. 20:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Az hogy félek erős túlzás, de ahogy már előttem jó páran írták, rengeteg bunkó/tuskó férfi mászkál az utcán...(mondjuk akadnak azért női "csapatok is") az odaszólogatások szinte hetente előfordulnak. Ha meg még este is lesz, akkor még bátrabbnak érzik magukat az ilyen egyének.

Mindezektől kellemetlenül érzem magam és igyekszek tovább állni, az ilyen szituációktól.

Szerintem, ha valaki ki akarja fejezni, a másik irányába a "tetszést" intelligensebb módon is ki lehet ezt fejezni, nem az utcán odakiabálva mindenféle ízléstelen dolgot. Ez szánalmas.

Egyébként ennek a kérdésnek nem értem mi köze van a szinglisékhez... ha valakinek van párja ők sincsenek gondolom összenőve, hogy minden hova kísérgessék egymást.

2017. máj. 31. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!