Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a személyiségemről, lennétek ilyen típusú fiú barátnője?

Figyelt kérdés

Introvertált személyiségű vagyok(keveset beszélek, nem vagyok társasági ember). Nincs túl sok önbizalmam, de önbizalom hiányos sem vagyok, határozott vagyok. Még sosem volt barátnőm, de szeretnék már nagyok, csak mivel keveset beszélek ezért nem tudok szerezni, de ha lenne barátnőm nagyon szeretném.:)

Lányok szerintetek tud vonzó lenni egy ilyen típusú fiú?

Légyszi a korodat is írd le!

köszönöm!!!:)

20F

2017. ápr. 30. 09:46
 1/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet
2017. ápr. 30. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Azert a lanyoknak nem art ha van egy humorod es szoveged, persze ne legyen eroltetett:D
2017. ápr. 30. 09:49
 3/8 anonim válasza:

Számomra nem.

24N

2017. ápr. 30. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok, és eddig még nem jött össze (31F) szóval ne nagyon reménykedj, bár, ha magas vagy, akkor talán jobbak az esélyeid.
2017. ápr. 30. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mivel ha keveset beszélsz esélytelen hogy meg ismerjelek. 23 N
2017. ápr. 30. 10:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Magas vagyok(185cm).
2017. ápr. 30. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Keveset beszélsz...:( Ezt nem szeretem. Én igénylem a kommunikációt.
2017. ápr. 30. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Párom detto ilyen volt előttem :D

Úgy kellett minden szót kihúzni belőle.

Én kezdeményeztem, ő nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel. Aztán összecsiszolodtunk. Féléve vagyunk együtt. Ez idő alatt megváltozott. Sokkal boldogabb lett, rengeteget beszél (bár csak akkor ha kettesben vagyunk). Sőt kisebb társaságban, akiket már megszokott elsüt pár poént. Szóval lehet fejleszteni. Ő pedig engedi is h formáljam

Szülei is örülnek a változásnak, mert szembeötlő.

Szóval nem reménytelen a dolog. De türelmes lány kell hozzá :DD Hisz 3 hónapig alig beszélt vmit

2017. ápr. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!