Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az ilyen férfiakat, ha látjátok, megnézitek az utcán?
2017. ápr. 29. 07:59
11/17 anonim válasza:
Valószínűleg végig futna a szemem rajta de nem fordulnék utána. Viszont ha nagyon jó íllatú parfümmel be lenne fujva akkor biztos megfordulnék!
12/17 anonim válasza:
Megnézném, de sajnos nem nagyon látok ilyet. :(
A tipikus itthon a sörpocakos középkorú férfi vagy a kopott farmerben és kínai turkálós pólóban nyomuló, elhanyagolt külsejű fiatal fiú. :(
13/17 anonim válasza:
Helyes pasi, biztos feltűnne, ha szembejön.
Neki nem tűnne fel, hogy megnéztem, mert nem szokásom senkit bámulni és nem forgolódok utána.
Maradandó élményt nem jelentene. Ezer ember jön szembe naponta, csak egy a sok közül.
14/17 anonim válasza:
Nem szoktam forgolódni emberek után, de biztos, hogy észrevenném, és aznap mindenkinek elmesélném, hogy "olyan jóképű férfit láttam az utcán, tuti, külföldi volt".
16/17 anonim válasza:
Azért nem sértődnék meg ha hozzám vágnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!