Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti használtáok a társkereső odlalakat?
Figyelt kérdés
Beregisztráltam pár oldalra.Sok lány van fent.De oly kevesen irnak vssza.Miért vagyok beregisztrálva egyáltalán,vagy hogy mukodik ez nálatok?2017. ápr. 24. 19:04
1/12 A kérdező kommentje:
Na basszus gyorsan begépeltem,aztán tele van hibákkal.Mindjárt jönnek a helyesirási szótárral itt nekem.
2017. ápr. 24. 19:07
2/12 anonim válasza:
hogy miért vagy beregisztrálva? ezt csak te tudhatod barátom :)
3/12 anonim válasza:
Csak olyanoknak írok vissza, akik fotó és adatlap alapján szimpatikusnak tűnnek. Tehát nem szexisten alfahímeknek, hanem szimpatikusoknak, akikkel lehet közös témám :D
4/12 anonim válasza:
Fent voltam a tinderen pár napig, beszélgettem 1-2 pasival de egyik sem tudott lenyűgözni, szóval egy idő után nem válaszoltam senkinek és le is töröltem.
5/12 anonim válasza:
#1 bízony, a jo hejesirás egyfalyta igényeségett takar. Érdemes figyelni rá, mertt telljesen másmijen az emberben kialakitot elsö benyomás.
6/12 anonim válasza:
#5 fogadjunk, hogy nehezebb volt odafigyelni a hibás gépelése, mintha farzsebből helyesen írtál volna?
vagy utólag írtad át az egészet :D
7/12 anonim válasza:
Voltam régebben Szívküldin, az borzalmas volt, mert csupa olyan alak írt, aki minimum egy tízessel idősebb volt nálam, és messze lakott.
Voltam egy-egy hétig Lili Foxon és Tinderen, de ott nem igazán lehet komoly kapcsolatot találni.
Mivel elég sokan írnak nekünk lányoknak nap mint nap, muszáj valahogy szűrni, kivel kezdünk el beszélgetni.
8/12 anonim válasza:
"De oly kevesen irnak vssza."
napi 60-70 levélnél te mindegyiknek visszaírnál?
9/12 anonim válasza:
Egy ideig használtam a Tindert. Úgy voltam vele h tényleg csak azokat jelöltem, akik képről és leírás alapján is szimpatikusak, így matcheles uta természetesnek gondoltam, hogy válaszolok vagy ráköszönök. Pár hét után aztán rettenetesen meguntam h vagy egy beszélgetés után lelepnek és többet nem jelentkeznek, vagy nem is válaszolnak, de még ha igen is, már a hátam közepére sem kívántam a végén nyolcvanadszorra is ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni, végtelenül unalmasnak tűnt már...úgyhogy abbahagytam.
10/12 anonim válasza:
Használtam mert introvertált alacsony átlagos lány vagyok. Azóta is barátom van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!