Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a vergődés a gyk-s, , ronda" pasik részéről, hogy a nők helyes pasikkal akarnak családot (ezen van a hangsúly, nem kapcsolatot, családot), akik semmi mást nem tudnak nyújtani csak a külső adottságaikat?
Ez nagyon nem így van, 30-as férfiként bőven megállapíthatom. Egy kezemen meg tudom állapítani, hogy az ismerős (több száz) 30-as nők hány százaléka igazán jó pasival alapított családot, szült ilyen férfinak gyereket. Nagyon nem úgy van. 20 on egy nehány évesen nekem ez volt feltűnő, hogy a helyes, díszpinty férfiakkal járt vagy akart járni a legtöbb lány. De mikor betöltötték azt a kort (kinek mi, 25-27-30 stb)), amikor is megkomolyodtak, akkor a legtöbb átlagos, vagy baromira ne vonzó férfival házasodott meg. Tegnap is bementem a plázába és néztem a 30 as párokat, hát jószerivel ronda, fura arcú, többször elhízott, vagy ápolatlan 30 as férfiakkal láttam csinosabb nőket. Nem ez számít. Ha körbeudvarolod a nőt, a belső értékeid nagyon rendben vannak, értelmes is vagy, akkor hiába vagy nem igazán vonzó a nőnek, előbb utóbb egyik csinos nő beadja a derekát neked. Pláne olyan 28 felett, mikor a külső kicsit kezd megkopni, akkor nem a kapott értékek lesznek a mérvadóak (szép haj, jó testalkat, vonzó arc), hanem a szerzett értékek (értelem, humor, magabiztosság, megfelelő testalkat, hogy nem engedted elhízni magadat).
SENKI ne adja lejjebb. Szerintem sokkal jobb egyedül lenni, mint valakivel, akitől hányingert kapsz, ez pontosan így van.
Csak nem árt magadat is (sz)építgetni, ha neked szép kell.
@11
Feltételezem, ezt nekem írtad (az előtted szóló vagyok). Ha így állna hozzá mindenki, akkor egyetértenék. Csakhogy itt az szokott inkább a nagy bölcsesség lenni, hogy a nő ne adja lejjebb, a férfi viszont érje be bárkivel és örüljön, ha nincs egyedül.
Szerintem meg nagyon nem, csak ezt akarjátok belelátni. Két dolgot mondunk itt mindig: senki se adja lejjebb, mert jobb egyedül mint boldogtalanul(és itt első sorban az értékes emberre szoktunk utalni, nem a külsőre) és azt hogy ha valaki szenved, hogy nincs senkije, akkor érdemes felülvizsgálnia, hogy nem túl magasak-e az igényei. Mivel nagyobb arányban szenvednek itt a pasik, nyilván ők kapják zömével ezt a tanácsot, de nők is.
Viszont a buta, elvakult emberek csak a saját előítéleteiket látják bele mindenbe és rögtön rágörcsöl az ujjuk a pirosra, ha meglátják a kulcs kifejezéseket: inkább egyedül mint.....ne add lejjebb....keress a szinteden lévő párt....pedig ezek nem zárják ki egymást lévén más szituációra vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!