Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha randira hív egy srác vagy megkérdezi a nevetek bármi és látszik, hogy csak kéretitek magatokat, akkor mire vártok valójában?
És ezért cserébe mit is adnak? Kevés érv, hogy "há szekszt!".
A, arra, hogy lekopjon
B, arra, hogy legyen kreatív, és ne úgy hívjon randira, ahogy előtte 10en.
Kifogás, a kreatív megoldásokat alapból lefikázzák, hogy "de gáz!", ha nem elég szép ember mondja.
Mindig az a baj, hogy erre nem képesek a férfiak. Ha meg igen, akkor nincs meg a vonzalom.
Én azt tudom mondani, hogy erre várok, hogy elhívjanak, megkérdezzék a nevemet, stb...és igen, hogy küzdjetek.
Viszont! Sajnos van úgy, hogy olyanok hívnak el minket akik nem fognak meg sajnos, és hiába kedves, aranyos, akár még helyes is az illető, egyszerűen ha nincs meg a "szikra", akkor felejtős.
Persze vannak, akik belemennek végül, és boldogan élnek utána amég megn nem halnak.
Én nekem volt, hogy belementem úgy, hogy nem volt meg elsőre a szikra, hanem csak később alakult ki, de jobb amikor megvan elsőre!
Remélem érthető mire akarok kilyukadni: Teperni kell, de ha pár próbálkozás után se sikerül semmi, akkor hagyni kell, valószínű, hogy egyszerűen nincs meg a "szikra".
És te mit teszel közben? Elvileg mindkét félnek teperni kellene, nem egészen jó az, ha a "férfi teper mert ezért van", te meg közben hercegnőként "nagy kegyesen" elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!