Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szűrhetném le netes társkereséskor, hogy mit akarhat ez a pasi tőlem?
ha nem egy béna netlovag akkor egy béna kujon. Hogy hogyan szűrd le? Hát így. Nyomorékságokat irkál? Na ennyi megvan oldva.
Amúgy meg miért nem skypeolsz vele egy kicsit ha annyira érdekel, ott jobb következtetéseket is levonhatsz.
Szerintem 1-2 keresztszemes mintát szeretne kölcsön kérni.
Na, vajon mit akarhat?! Leírom akkor neked, hogy te is megértsd: a pasik dugni akarnak. A nők meg vagy hagyják magukat megdugni, vagy nem. Ha jó a pasi, többször is hagyják magukat. Ha jó a nő, a pasi többször is rámászik, mielőtt lecseréli. Mi ebben a bonyolult?
#4 én normális párkapcsolatot szedtem onnan össze. immáron 2 éve együtt vagyunk a barátommal. És nem csak dugni akart.. az azért erős túlzás, hogy a 99%a a szexre megy, ez nem igaz!
"Hogyan szűrhetném le"
beszélgess vele.. majd találkozz. Találkozón kb minden kiderül 10 perc alatt részedről is meg részéről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!