Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak a duci, kövér nőknek jövök be akkor ronda vagyok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 11:22
1/9 anonim válasza:
nem, csak nem vagy elég jó pasi, hogy a szép nőknek is bejöjj.
2/9 anonim válasza:
Persze, mert egy testesebb nő nem lehet se csinos, se szép. Ezzel a hozzáállással senkinek nem fogsz bejönni.
3/9 anonim válasza:
Nem, akkor átlagos vagy. Ha ronda lennél, akkor a kövér nőknek sem jönnél be.
4/9 anonim válasza:
Biztos hogy CSAK? Nyilván az ilyen nőknek jobb híján több férfi bejön, engem is sok ilyen jelölget a társkeresőkön, de néha akadnak elég csinos átlagos alkatú nők is, bár jóval kevesebb, hiszen ők válogathatnak nem kicsit.
5/9 anonim válasza:
Hol az összefüggés? Vagy a kövér csajok mikor meghíznak azonossá válik az ízlésük, ami kizárólag a ronda fiúkra korlátozódik?
6/9 anonim válasza:
5#, nem az izlésük korlátozódik, hanem a lehetőségeik. Valszeg a kérdező a szóban forgó hölgyek számára realisan elérhető legjobb férfi (de igazából ők is atomfickót akarnak maguknak, csak kénytelenek beérni kevesebbel)
7/9 A kérdező kommentje:
Valóban mindenki atom fickót szeretne de mindenkinek tényleg nem lehet ilyen párja valakinek lejjebb kell adnia az igényeket
2017. ápr. 17. 12:19
8/9 anonim válasza:
Nem,csak nekik van olyan kevés önbecsülésük,hogy egy ilyen tuskóval megalkudjanak.Egy vékony bombázó biztos nem fog,ha bármikor talál olyan pasit,akinek úgy tetszik,ahogy van.
9/9 anonim válasza:
Ilyen akkor sincs!
Nincs olyan, hogy egy pasi csak a kövér nőknek jön be.
Ez a szintezés is baromság, de egye fene.
Akkor se, ha így nézed. Kövér nő és kövér nő között is lehet hatalmas különbség. Ahogy van csúnya vékony nő is. Sőt, van olyan, hogy két nő közül a vékony a csúnyább.
És akkor még a többi külsőséget figyelmen kívül hagytam: ápoltság, öltözködés, igényesség, látszólagos anyagi helyzet.
A belső tulajdonságokat meg se említem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!