Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 eves vagyok es szuz, szerintetek erdemes lenne felkeresni egy fizetos lanyt?

Figyelt kérdés
az a baj felek, meg egy haverom sincs aki elkiserne, akinek mondhatnam ha nem jovok ki mondjuk 1 ora mulva hivja a rendorseget, meg a masik problema az hogy semmi ferfias nincs bennem, egyaltalan nem is hasonlitok ferfira inkabb csak fiura lehetseges hogy nem fogadna a lany ha meglatna??

2017. ápr. 16. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én elmentem, nagyon jó volt, egy gyönyörű, kedves lánnyal akihez azóta is járok.

De ne az útszélihez menj, hanem vannak erre jó önkontrollal rendelkező oldalak, ahol a lányok hirdetnek, és a vendégek megírják a tapasztalataikat, így tudod mire számíthatsz, és a lányoknak érdekükben áll, hogy jól teljesítsenek, különben lehúzzák őket.

Ráadásul a legtöbb lány a saját lakásán dolgozik, esetleg közösen bérelnek a kolléganőjével, így nem egy strici jár veled jól, hanem az egész pénz azé akit illet. Persze vannak "hálózatos" lányok, de kicsit olvasgatva nézelődve gyorsan lejön ki "hálózatos" és ki önálló.

2017. ápr. 17. 11:39
 12/13 Gábor19... ***** válasza:

Érdemes kipróbálnod. Én is félénk természetü vagyok és ráádásul gyerekes felfogású is. De vannak olyan prostik akiknek ez szimpatikus. Meg ha bele gondolsz, a sok izzadt, szőrös, szadista, bunkó agresszív kamionsofőr helyett sokkal szívesebben fogadnak egy ilyen srácot mint te.

Sok dolgot már le írtak elöttem, hogy hogyan válasz prostit. szal' azokat felesleges lenne nekem is leírnom.

Én Pápáról Veszprémbe mentem annó elsőként khurvázni, és megérte.

2017. ápr. 19. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Sztem járj el edzeni meg szedjél hormon tablettàt .
2017. dec. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!