Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuálisként esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuálisként esélytelen valaha párt találni?

Figyelt kérdés

Nem zárkózom el teljesen a szextől, nem undorodom tőle, csak nem is érdekel. Magamtól sose jutna eszembe, de ha lenne barátom, a kedvéért mondjuk hetente egyszer megtenném. Persze az lenne a legjobb, ha ő is aszexuális lenne, de hát erre nem sok esély van. :(

Van esélyem, hogy így valaha párt találok? Vagy az egész életemet magányosan kell leélnem?

2017. ápr. 16. 16:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%
De mondom, hogy a heti 1x kevés. Így is úgy is.. és ha utána rájön, hogy az egész hazugság volt? Hogy egyetlen együttlétet sem élveztél? Akkor csak neki lesz szar érzés, ha normális ember.
2017. ápr. 16. 17:30
 12/27 anonim ***** válasza:
Részemről semmi gond ha a masszázs,handjob,francia mehet naponta.
2017. ápr. 16. 17:47
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Én nőként kérdezném. Szoktál maszturbálni? Van orgazmusod? Pasival is?

Szerintem hormongond, szedj fogamzasgátlót a próba kedvéért.

2017. ápr. 16. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is hormon gond... és férfiként gondoltam erre :D
2017. ápr. 16. 17:59
 15/27 anonim ***** válasza:

volt páromnak elég volt heti 1x, de nem volt aszexuális, csak ennyi volt a szexuális étvágya. szerettem, nem volt gond, elfogadtam.

de az, hogy sosem élvezi, az nekem nem fér bele

2017. ápr. 16. 18:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Van sok impotens férfi,nekik tökéletes vagy.Csak nem reklámozzák mert szégyen nekik.
2017. ápr. 16. 18:17
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 2-3 naponta kell a szex. És nekem az is kell, hogy lássam, ahogy a nő élvezi. Szóval ebből elég nagy probléma lenne köztünk.
2017. ápr. 16. 18:27
 18/27 anonim ***** válasza:

Attól mert valakinek vannak impotencia problémái, még szexelni akar. Nekem is vannak. Már alapból nem áll fel senkire, de tudok vele szexelni ettől függetlenül.

Csak a kezdő rugó nincs meg.

2017. ápr. 16. 18:35
 19/27 anonim ***** válasza:

Én sem szexelek sokkal többször egy héten. Az egész heti stressz nagyon rányomja a bélyegét az életre.

Egyébként a nyalást sem élvezed? Leszopnád a srácot heti 1-nél többször?

2017. ápr. 16. 18:47
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Csak én nem értem? Vonzódsz a férfiakhoz, szívesen flörtölsz (ami épp felhívás a keringőre), de nem akarsz szexet? A szex reményében flörtölünk! :D

Neked nem kell pár, csak egy barát. Minek neked párkapcsolat, ha az intimitásra nem tartasz igényt? Nem tudnék olyan emberrel lenni, aki nem mutat vonzalmat felém.

30/F

2017. ápr. 16. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!