Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajok miért bámulnak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért bámulnak meg feltűnően, kivétel nélkül ha így öltözök fel? 22F

Figyelt kérdés

A paramétereim: 190 cm, 80 kg, sportos-vékony alkat, rövid, egyenes barna haj, barna szem.

Alapvetően nem igazán néznek meg, viszont ha ezt veszem fel, akkor MINDEN csaj rendesen megbámul:

Nike sportcipő, sötétkék skinny farmer, fehér póló, világoskék farmerdzseki feltűrt ujjakkal. Akármikor ebben a ruhában vagyok, tapadnak rám a női tekintetek, ha barátjukkal vannak, akkor is. De máskor nem igazán. Mi ennek az oka? Ennyit számít a ruha? Legutóbb is egy fiatal nő alig várta, hogy találkozzon a tekintetünk, pedig a pasijával volt.

2017. ápr. 9. 23:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Én azon szoktam gondolkodni, hogy vajon honnan van, és mennyiért vetted és, hogy vajon ha veszek egy ilyen nadrágot a barátomnak, akkor melyik pólóival tudná hordani, jól állna-e neki is, vagy csak neked? Vajon milyen régen vetted, egy-két év múlva is jól nézne ki, vagy össze fogom mosni valamivel?

Nem csak a férfiakat, hanem a nőket is megnézem és próbálom kielemezni, hogy érdemes-e egy adott szetthez hasonlót beszerezni vagy nem állna jól.

Pont ugyan úgy, mint mikor a divatlapokban nézem a modelleket.

2017. ápr. 9. 23:27
 12/24 anonim ***** válasza:
13%

Most írjam azt már megint, hogy szánalmasak a nők és még meg se nyitottam a kérdést, de már tudtam, hogy milyen válaszok lesznek?

Sajnos így van, elég kiszámíthatóak a gyk lányok, inkább lány gyerekek...

2017. ápr. 9. 23:33
 13/24 anonim ***** válasza:
11-es az élő példa rá, hogy ne örülj annak ha "szemerik" veled a csaj, lehet csak a kilógó fikádat nézi.
2017. ápr. 9. 23:34
 14/24 anonim ***** válasza:
37%

Mert ez az összeállítás szexi. Ennyire egyszerű

22 N

2017. ápr. 9. 23:37
 15/24 anonim ***** válasza:
"Egy jó pasi bármit is vesz fel,jó pasi marad,a kisugárzás számít",nekem ezt több lány ismerősöm mondta..egyébként szerintem az lehet amit a 11es válaszoló írt.. én is szoktam fiúként másokat néha nézni,és közben azon gondolodom,honnan vehette az adott ruhadarabot,jól állna-e nekem,stb..a lányok is így lehetnek ezzel..ettől függetlenül lehet jó az összeállításod,és nézhetsz ki benne jól(én is szoktam skinny farmert és feltűrt ujjú farmeringet hordani, és nagyon szeretem:))
2017. ápr. 9. 23:43
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

A 11-es jól megfogalmazta a lényeget. :)

Szerintem ezeknek a nőknek a 99%-a azt se tudná megmondani, hogy milyen színű volt a haja a pasinak, mert azt meg se látták. :)

2017. ápr. 9. 23:46
 17/24 A kérdező kommentje:

66%-os elsőre is megértettem, hogy szerinted k**va gáz vagyok ès csak azért néznek rám, mert csodálkoznak hogyan létezhet ekkora nyomorult, mint én.

Kímélj meg a kommentjeidtől.

2017. ápr. 9. 23:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy igazi lúzer lehet ez a 66%:D
2017. ápr. 10. 00:10
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

De jók a válaszok :D Hát figyelj ruha teszi az embert vagy mi. Nyilván ha jobban öltözöl fel jobban megnéznek. Mivel én srác létemre eléggé igényesen és -szerintem legalábbis- jól öltözködök a mindennapokban ezért engem pl mindig megnéznek nemtől függetlenül lányok fiúk is. Sőt én még jóképű is vagyok. És hát engem folyton bámulnak de ez nem feltétlen egy jó dolog. Meg sokszor negatív tekinteteket kapok el amolyan "ki ez" nézést. És az ilyen bámészkodók lehet kibeszélnek ha elmész mellettük vagy irigyek vagy ismernek valahonnan és megintcsak kibeszélnek, hogy ez kinek a kije. Aztán lehet tényleg csak a ruhát nézik mert az tetszik nekik, te már nem biztos.

Meg amúgy valaki írta és nem is hülyeség, hogy -szerintem- egy igazi nő nem bámulja a férfit ha az tetszik neki. Ez szerintem is igaz, egy kibeszélős bámészkodóval nem is kezdenék én sem szoktam bámulni másokat max vetek egy pillantást, de ha tényleg tetszel egy lánynak szerintem nem fog bámészkodni max összetalálkozik a tekintetek egyszer és onnantól kezdve csak sunyiba néz. Persze javítson ki egy nő ha tévedek de én ezt vettem észre.

Ja és mégvalami: Egyszer volt olyan ,hogy jöttem le egy épület lépcsőjén és egy csini csaj jött kézenfogva a barátjával és amikor elhaladtak mellettem fél szemmel láttam, hogy a csaj a pasi háta mögött (mert ő ment a másik oldalon) átnézett rám szószerint kihajolt, hogy lásson. El is kezdtem gondolkodni magamba, hogy mivan? Ezt a pasija is biztos látja lehet mindjárt veszekedni is fognak? Erre hallottam ,hogy mondja a csaj, hogy "de jó pulcsi" . Igazából ennyi. Ott volt a barátja ő sem nézett ki rosszul és nem nem akarta miattam elhagyni, csak megnézett és tetszett a pulcsi ennyi. Tényleg kérdező attól, hogy néznek még nem jössz be nekik feltétlenül. De ha jól öltözködsz mint láthatod jó alap szóval nem értem miért nem öltözöl mindig így, látszólag szereted ha néznek.

2017. ápr. 10. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha farmerdzsekit látok, ez jut eszembe:

[link]

2017. ápr. 10. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!