Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasinak gáz, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak gáz, ha nem tudja mit akar az életben, akkor egy csajnak miért nem?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan van, hogy akár randin, akár interneten megkérdezem a lánytól, hogy hogyan tervezi az életét, mit akar csinálni? És rengetegen válaszolják azt, hogy "fogalmam sincsen". Ha egy pasi ilyet mondana erre a kérdésre.. az már egyből nem férfi, az nem tudja hogy mit akar, határozatlan, nem lehet rá építeni jövőt, gyerek még, anyuci pici fia, stb.. megkapná a kismillió lealacsonyító jelzőjét. Ha mondjuk egy 30 éves pasi élete még mindig csak a hétvégi bulizásból és ivászatból áll a haverokkal, akkor az "nem férfi".

Ha egy nő nem tudja, hogy mit akar, az miért nem gáz?

Megint a kettős mérce?

2017. ápr. 8. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy 30 éves nőnél ugyanúgy gáz a dolog, mint a férfiaknál, nem tudom, honnan vetted, hogy nem.
2017. ápr. 8. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:

ez max azoknál nem gáz, aki hasonló elven működik.

Számomra elég fura, hogy a csajnak nincsenek tervei a jövőre nézve.

2017. ápr. 8. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Az a kettős mérce, hogy a nőknek nincs szükségük ilyesmire hogy pasit fogjanak. Férfiaknak viszont nagyon sok dologgal kell rendelkezni, hogy a nőt megfogja.
2017. ápr. 8. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha pedig tudja, hogy mit akar, akkor meg megijeszti a másikat. Lehet amúgy, h ezért sem akar többet mondani és vetít. A pasik megijednek egy határozott, céltudatos nőtől, aki azt mondja, szeretném a munkámban ezt vagy azt elérni, és szeretnék 2/3/4/bármennyi év után megállapodni és gyereket szülni. Velem legalábbis így volt. Egy idő után programozott volt például a kit/mit/milyen kapcsolatot keresel kérdések után, hogy "csak ismerkedem", mert láttam, hogy ha őszintén megmondom a paliknak, hogy komoly kapcsolat ésatöbbi, akkor onnantól vagy behazudják, hogy ők is egy punci reményében, vagy szimplán eltűnnek.
2017. ápr. 8. 17:19
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az egész onnan eredeztethető, hogy a férfié a családfenntartó szerep, emiatt sokkal nagyobb hangsúlyt kap, hogy egy pasi élete sínen legyen, lehessen rá alapozni, tudjon támaszt nyújtani. Egy nőnél még sok esetben az sem fontos, hogy legyen munkája, mert simán találhat olyan fazont, aki eltartja, sőt, külföldi luxusutakra viszi, kocsit vesz neki, stb... Szóval a nemi szerepek terén kell keresni az okokat.
2017. ápr. 8. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám el senkinek, miket akarok csinálni. Vannak terveim, de az enyémek, nem teszem magam nevetség tárgyává.

Meg kérdezzen konkrétumokat. Pl gyerekem nem lesz soha, de az, hogy mit fogok csinálni, még kérdéses. És itt számít az, hogy csak itthon fekszem álmodozva, hogy mi legyen, vagy lépéseket is teszek, ha még nem is döntöttem. Például az egyik, ami foglalkoztat, hogy van egy alapképzésem, amire találtam egy ráépülő külföldi képzést, és erről emailezgetek a suli vezetőjével.

2017. ápr. 8. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Mert feminista világban élünk, ahol elvárásaik csak a nőknek lehetnek. Ha egy férfi elvár bármit is egy nőtől egy párkapcsolatban, akkor az illető egy bunkó, hímsoviniszta disznó.
2017. ápr. 8. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

az általában mindenkinek elfogadható, hogy a férfi előmenenetelre törekszik, a nő meg az anyaságra készül.

másrészt mindenképp szarul fog hangzani, ha annyit mondasz, hogy nincs célod, vagy semmi nem érdekel. az, hogy bizonytalan vagy, és nem tudod, pontosan, merre, de próbálkozol, egész más tészta.

kár itt keresned az önigazolást. én se tudom a nagy kérdésre a választ, ami hülyeség is, mert nem csak úgy általánosan akarunk elérni valamit. mégse értek egyet veled.

az, hogy neked semmi motivációd nincsen, a te bajod. kár a nőkre irigykedni, mikor azt hazudod magadnak, hogy a nőknek még cél nélkül is lehet, jó és könnyű élni, mert mindent helyettük csinálnak.

2017. ápr. 8. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:
#4 aki céltalan, határozatlan, vagy csak dugni akar.. azt jó hogy megijeszti a határozottságod!
2017. ápr. 8. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Én nőként is gáznak tartom,ha egy nőtársam mást se akar,csak el tengeni-lengeni a világban.Na az olyanokat semmibe se nézem,akik a kinézetükön kívül szó szerint semmit nem tudnak nyújtani-se érettségi,se szakma,se nyelvvizsga,stb-.
2017. ápr. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!