Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy hulladék férfinak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hulladék férfinak lehet sikere a nőknél, aki se nem jóképű, se nem izmos, se nem gazdag, hanem vékony, magas, kölyökképű és csóró? 22F

Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 13:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jó vicc, én 3 évig jártam konditerembe, mégse vagyok izmos.
2017. ápr. 8. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy érted, hogy "hulladék". Ha hulladékgazdálkodási menedzser, akkor simán lehet.
2017. ápr. 8. 14:03
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha magadra is hulladékként tekintesz, miért várod el mástól, hogy meglássa benned a (lelki) kincsesládát? Tanuld meg szeretni és elfogadni magad. Az életben ez a legfontosabb, hiszen te vagy az aki életed végéig ott leszel magadnak. Önutálattal nem mész semmire.
2017. ápr. 8. 14:06
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Nem tértem ki semmitől, de ha így állsz az emberekhez, ne csodálkozz, hogy egy csőd vagy a lányoknál.

Volt barátnőmnek az előttem lévői egyszerűen borzalmasan néztek ki. Az egyik bőrfejű volt (nem a stílusa miatt, csak úgy), és tényleg ugyan ki volt gyúrva, de körszakálla volt, és szemöldök piercingje. :D Képzelheted, hogy nézhetett ki. Azelőtt egy 110 kilós férfival volt együtt évekig, akit leginkább a "tohonya" szóval lehetne leírni, a feje is elég golyó formájú volt, bár neki volt némi haja, de ha elmosolyodott az jobban kiűzhette a lányokat a helyről mint a Katrina hurrikán egy Öböl-parti családot a házából annak idején.

Ami a lány barátaimat illeti, az egyik legjobb egy viszonylag vékony sráccal van együtt most. Bár ő ilyen bakancsos-terepszínű nadrágos, és furcsa rövid szakálla van, hatalmas forma, én nagyon bírom. :D Biztos vagyok benne, hogy a dumája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felszedje a lánybarátomat.

Egy másik lány egy raszta hajú, kifejezetten igénytelen sráccal volt együtt évekig, aki - bár eljárt gyúrni -, baromi vékony volt, és sokat kockult a gép előtt. Ő mondjuk már az a szint volt, hogy próbáltam szerencsétlen lányt lebeszélni a srácról, de nem lehetett, és csak évek múlva szakított vele, miután a srác jól kihasználta. :(

Több lányismerősöm is vékony, érdekes arcú fiúval van együtt, akik tök átlagos körülmények közül származnak.

Nézzük a fiú barátaimat, bár belőlük nincs sok, összesen 1 közelebbi és 2, akik csak távoliak és ritkán találkozunk.

Az közelebbi egy alacsony, mackós, egyáltalán nem divatos öltözködésű, szemüveges srác. Óriási forma, nagyon elő tudja adni magát! :D Az utóbbi években, ha találkozunk, folyamatosan sztorizgat, hogy melyik lány volt meg neki, és a közös lányismerőseink is imádják. Nem lehet nem szeretni, határozott, pozitív, mindig feldobja az ember napját.

A két távolabbi közül az egyik egy régészet-mániás, elég elvont, fura figura. Nem nagyon ad az öltözködésére. Bár gimiben tényleg nem volt a lányok kedvence, két-három éve komoly kapcsolatban van a mostani barátnőjével, kétlem, hogy bármi gond lehetne közöttük.

A másik egy tipikus swag-yolo kinézetű, sapkás, napszemüveges srác. Egész nap az Instagramot meg a Messengert nyomogatja. Vékony, de a mai divatnak megfelelően öltözködik, frizurát is beleértve. 21 éves koráig szűz volt, egy-két éve vesztette el egy kapcsolatban, aminek azóta vége. Egy-két ilyen plázás lányt még tudtommal lefektetett, de nem tudok róla, hogy nagy sikert aratna a nőknél úgy általában, nem tud bánni velük.

Kitértem még valami elől, Kérdező? :)

#4, #9

2017. ápr. 8. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, változtasd meg a környezetedet, ahol a sokkal jobban szeretnek, növelik az Önbizalmadat és az értékeidet látják. Sajnos a magyar családok min. 80%-ban a negativista szöveg megy a családtagok felé. Ha pl. kapsz egy jó ösztöndíjat egy városba és koleszben lakhatsz, az önbizalmadat és értékedet már az is növeli.
2017. ápr. 8. 14:21
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

Én is 22-23 éves lányokkal vagyok körülvéve az egyetemen és érdekes én sem azt látom, hogy bármelyiküknek fél milliós fizetésű kőbunkó nagydarab pasija lenne, mint ahogy itt minden pasi (tehát az a max négy darab) hangoztatja. Mindnek normális, átlagos barátja van, aki vagy maga is egyetemista vagy pályakezdő egy átlagos meló helyen.... Persze ők nem is tartják magukat hulladéknak....

23/N

2017. ápr. 8. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, legalábbis ezen a bolygón biztosan nem.
2017. ápr. 8. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:

#5 mondjuk a gondolkodásod átalakításával kezdhetnéd a változást.

aki 1 évig gyúr, sportol és semmi nem látszik rajta, az valamit nagyon rosszul csinál!

Arc meg nem számít a nőknek!

2017. ápr. 8. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem ismeri az értékeit, nem lehet. Ha Ismeri és tudja közvetíteni az értékeit, akkor lehet.
2017. ápr. 8. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Neked jó lenne egy csúnya, kövér, csóró hulladék nő?
2017. ápr. 8. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!