Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hulladék férfinak lehet sikere a nőknél, aki se nem jóképű, se nem izmos, se nem gazdag, hanem vékony, magas, kölyökképű és csóró? 22F
Nem tértem ki semmitől, de ha így állsz az emberekhez, ne csodálkozz, hogy egy csőd vagy a lányoknál.
Volt barátnőmnek az előttem lévői egyszerűen borzalmasan néztek ki. Az egyik bőrfejű volt (nem a stílusa miatt, csak úgy), és tényleg ugyan ki volt gyúrva, de körszakálla volt, és szemöldök piercingje. :D Képzelheted, hogy nézhetett ki. Azelőtt egy 110 kilós férfival volt együtt évekig, akit leginkább a "tohonya" szóval lehetne leírni, a feje is elég golyó formájú volt, bár neki volt némi haja, de ha elmosolyodott az jobban kiűzhette a lányokat a helyről mint a Katrina hurrikán egy Öböl-parti családot a házából annak idején.
Ami a lány barátaimat illeti, az egyik legjobb egy viszonylag vékony sráccal van együtt most. Bár ő ilyen bakancsos-terepszínű nadrágos, és furcsa rövid szakálla van, hatalmas forma, én nagyon bírom. :D Biztos vagyok benne, hogy a dumája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felszedje a lánybarátomat.
Egy másik lány egy raszta hajú, kifejezetten igénytelen sráccal volt együtt évekig, aki - bár eljárt gyúrni -, baromi vékony volt, és sokat kockult a gép előtt. Ő mondjuk már az a szint volt, hogy próbáltam szerencsétlen lányt lebeszélni a srácról, de nem lehetett, és csak évek múlva szakított vele, miután a srác jól kihasználta. :(
Több lányismerősöm is vékony, érdekes arcú fiúval van együtt, akik tök átlagos körülmények közül származnak.
Nézzük a fiú barátaimat, bár belőlük nincs sok, összesen 1 közelebbi és 2, akik csak távoliak és ritkán találkozunk.
Az közelebbi egy alacsony, mackós, egyáltalán nem divatos öltözködésű, szemüveges srác. Óriási forma, nagyon elő tudja adni magát! :D Az utóbbi években, ha találkozunk, folyamatosan sztorizgat, hogy melyik lány volt meg neki, és a közös lányismerőseink is imádják. Nem lehet nem szeretni, határozott, pozitív, mindig feldobja az ember napját.
A két távolabbi közül az egyik egy régészet-mániás, elég elvont, fura figura. Nem nagyon ad az öltözködésére. Bár gimiben tényleg nem volt a lányok kedvence, két-három éve komoly kapcsolatban van a mostani barátnőjével, kétlem, hogy bármi gond lehetne közöttük.
A másik egy tipikus swag-yolo kinézetű, sapkás, napszemüveges srác. Egész nap az Instagramot meg a Messengert nyomogatja. Vékony, de a mai divatnak megfelelően öltözködik, frizurát is beleértve. 21 éves koráig szűz volt, egy-két éve vesztette el egy kapcsolatban, aminek azóta vége. Egy-két ilyen plázás lányt még tudtommal lefektetett, de nem tudok róla, hogy nagy sikert aratna a nőknél úgy általában, nem tud bánni velük.
Kitértem még valami elől, Kérdező? :)
#4, #9
Én is 22-23 éves lányokkal vagyok körülvéve az egyetemen és érdekes én sem azt látom, hogy bármelyiküknek fél milliós fizetésű kőbunkó nagydarab pasija lenne, mint ahogy itt minden pasi (tehát az a max négy darab) hangoztatja. Mindnek normális, átlagos barátja van, aki vagy maga is egyetemista vagy pályakezdő egy átlagos meló helyen.... Persze ők nem is tartják magukat hulladéknak....
23/N
#5 mondjuk a gondolkodásod átalakításával kezdhetnéd a változást.
aki 1 évig gyúr, sportol és semmi nem látszik rajta, az valamit nagyon rosszul csinál!
Arc meg nem számít a nőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!