Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni normális lányokkal akik hosszútávon gondolkodnak és elfogadnak úgy amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Nem voltam még 1 párkereső oldalon se, nem szoktam nagyon bulizni járni, mert az ilyen helyeken csak könnyűvérű lányokkal találkozok. Nem vagyok kocka és nem szoktam ide feljárni, de a mai világba ez az internetes ismerkedés már nagyon elfogadott lett és megkönnyítette a dolgokat de rengeteg hátulütője van az anonimitás és a személytelenség miatt. Mit gondoltok merre lehet találni 20-30 év közötti érett gondolkodású lányokat?

2017. ápr. 7. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan gondolkodok, mint te.

Nekem a közvetlen környezetből akadt, a hobbim kapcsán.

Űzöl valamilyen hobbit? Pl. valamilyen sport, vagy bármilyen klub stb., rendszerint onnan a legkönnyebb találni párt, mert hasonló értékrenddel szoktak az emberek rendelkezni és az érdeklődési kör is összeköt.

28/N

2017. ápr. 7. 10:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es és 11-es válaszoló, köszönöm a korrekt válaszotokat!

10: Sajnálom hogy te is rossz tapasztalatokat szereztél. Biztosan ismered a 'felemás igát' aminek te is részese voltál. Nos, én is így kezdtem bele a legutóbbi kapcsolatomba, aminek az lett az eredménye hogy megtértem. Az hogy az exed szülei fúrtak mert lefeküdtetek egymással,nos, én úgy gondolom hogy a párodnak kellett volna itt a szüleivel rendeznie a dolgot hogy nektek saját életetek van, saját döntésekkel. Szomorú hogy az exed így visszacsúszott a drogozásba és ebbe menekült. Sajnos van hogy a próbákban elesik az ember. Bízom benne hogy azóta rendbe jött.

11-es: Van hobbim, de abban a körben ahol én mozgok nem találtam olyan lányt akivel komolyabban összekötném az életem, vagy van valakijük, vagy 'túl öreg vagyok nekik', a 30as korosztálynak meg fiatal vagyok (külsőleg)

2017. ápr. 7. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Van esetleg más érdeklődési köröd, ami kapcsán emberekkel tudsz érintkezni?

Én példám: imádom az I. és II. világháborús történelmet (nő létemre :D) és járkálok ilyen jellegű előadásokra, meg ilyen jellegű fórumokon is fent vagyok.

Hátha neked is eszedbe jut ilyesmi.

De ami még segíthet, hogy egyszerűen kilépsz kicsit a komfortzónádból. Pl egy fesztiválra menni a barátaiddal (most nem a Szigete gondolok pl, hanem mondjuk egy ételhez kapcsolódó tematikus fesztivál), vagy csak menj el sétálni egy parkba, sose tudni :) (engem már szólítottak le random a Margitszigeten, pedig csak futni mentem :) )

2017. ápr. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!