Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni normális lányokkal akik hosszútávon gondolkodnak és elfogadnak úgy amilyen vagyok?
Én is hasonlóan gondolkodok, mint te.
Nekem a közvetlen környezetből akadt, a hobbim kapcsán.
Űzöl valamilyen hobbit? Pl. valamilyen sport, vagy bármilyen klub stb., rendszerint onnan a legkönnyebb találni párt, mert hasonló értékrenddel szoktak az emberek rendelkezni és az érdeklődési kör is összeköt.
28/N
Kedves 10-es és 11-es válaszoló, köszönöm a korrekt válaszotokat!
10: Sajnálom hogy te is rossz tapasztalatokat szereztél. Biztosan ismered a 'felemás igát' aminek te is részese voltál. Nos, én is így kezdtem bele a legutóbbi kapcsolatomba, aminek az lett az eredménye hogy megtértem. Az hogy az exed szülei fúrtak mert lefeküdtetek egymással,nos, én úgy gondolom hogy a párodnak kellett volna itt a szüleivel rendeznie a dolgot hogy nektek saját életetek van, saját döntésekkel. Szomorú hogy az exed így visszacsúszott a drogozásba és ebbe menekült. Sajnos van hogy a próbákban elesik az ember. Bízom benne hogy azóta rendbe jött.
11-es: Van hobbim, de abban a körben ahol én mozgok nem találtam olyan lányt akivel komolyabban összekötném az életem, vagy van valakijük, vagy 'túl öreg vagyok nekik', a 30as korosztálynak meg fiatal vagyok (külsőleg)
Kedves Kérdező!
Van esetleg más érdeklődési köröd, ami kapcsán emberekkel tudsz érintkezni?
Én példám: imádom az I. és II. világháborús történelmet (nő létemre :D) és járkálok ilyen jellegű előadásokra, meg ilyen jellegű fórumokon is fent vagyok.
Hátha neked is eszedbe jut ilyesmi.
De ami még segíthet, hogy egyszerűen kilépsz kicsit a komfortzónádból. Pl egy fesztiválra menni a barátaiddal (most nem a Szigete gondolok pl, hanem mondjuk egy ételhez kapcsolódó tematikus fesztivál), vagy csak menj el sétálni egy parkba, sose tudni :) (engem már szólítottak le random a Margitszigeten, pedig csak futni mentem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!