Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy szinte minden második 30-40 közötti férfi szingli, nincs barátnője, felesége, nem talál párt magának, pedig keres? Csak bennük van a hiba? Kifutottak az időből?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 17:04
11/19 anonim válasza:
Magamon kívül egy 30-40 év közötti egyedülállót sem ismerek a környezetemben.
12/19 anonim válasza:
Én most így kapásból magamon kívül csak 1 olyan férfit ismerek aki harminc feletti és egyedül van.
Azt nem tudom ő mièrt van egyedül, talán kicsit nehezen ismerkedik. Én meg elváltam mert megcsalt az exem, azóta egyedül vagyok.
13/19 anonim válasza:
Hol vannak ezek a szingli férfiak????
14/19 A kérdező kommentje:
Ti hol éltek, valami tanyán? Kapásból vagy 80-100 ismerőst mondok nekem facebookról, akik 30-as férfiak és egyedül vannak.
2017. ápr. 6. 18:05
16/19 anonim válasza:
Inkább te hol élsz kérdező? Valami BV intézetben?
17/19 A kérdező kommentje:
Én Debrecenben, tele van a város 30-as szingli férfiakkal. Ismerőseim java is az 30 asként. Lehet csak ebben az egy városban van ez, máshol nem...
2017. ápr. 7. 15:45
18/19 anonim válasza:
Az FB aztán nagyon hiteles forrás :) Eszedbe se jusson h rengeteg olyan ember van aki nem pakolja ki a magánéletét mert SKH.
Pl én is ilyen vok. Am meg aki értelmes az már foglat.
Én 1 ilyen szingli embert se ismerek.
19/19 anonim válasza:
Igen, bennük van a hiba. Ki másban?
Ha valaki másban keresné a hibát, vigyázzon nőgyűlölőként! Mert az!!!44444négnégynégy!!!!négy444 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!