Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem járok bulizni, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem járok bulizni, akkor hol, hogyan lehetne párt találni? Egyetemen könnyebb lesz? 18/l

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom. Mielőtt valaki erre gondolna, szeretném leírni, hogy nem arról van szó, hogy túl válogatós lennék vagy túl magasra tenném a lécet és minden fiút elküldenék. Konkrétan soha nem jött még oda hozzám egy fiú sem ilyen szándékkal. Nem azt várom, hogy tobzódjanak körülöttem mert vannak nálam sokkal szebb, sokkal csinosabb, sokkal érdekesebb, sokkal viccesebb lányok is ( Én duci vagyok és nem kifejezetten felelek meg a mai általános szépségideálnak, viszont szerintem nem vagyok csúnya és csinosan öltözködöm, ápolt vagyok. Az emberek kedvelni szoktak, aranyosnak, kedvesnek, humorosnak, segítőkésznek, értelmesnek tartanak.), viszont egyre rosszabbul viselem, hogy én nem kellek senkinek, főleg, hogy a barátnőiim közül is egy-két ember kivételével mindenkinek van barátja. Ne értsétek félre, nem azért szeretnék egy barátot mert "juj, az xy-nak is van és az milyen menő meg ilyenek", de vágyom rá, hogy legyen mellettem egy olyan ember, aki szeret, akiben megbízom, akivel tudunk beszélgetni és támogatjuk egymást, akit meg tudok ölelni stb., ennyi idősen szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen.

Viszont az egy elég hátrányos helyzet, hogy nem nagyon járok közösségbe. Nem járok bulizni mert nem iszom alkoholt, nem szeretek táncolni és a zenéért sem vagyok kimondottan oda. Maximum bicajozni, sétálni szoktam illetve néha eljárok könyvtárba vagy beülök valahova enni, sütizni, de ezt is vagy egyedül teszem vagy pedig a testvéremmel (a barátnőim minden idejüket a pasijukkal töltik). Inkább otthonülős típus vagyok, szeretek filmezni, sorozatokat nézni, olvasni illetve bármilyen furán is hangozzon tanulni is. Így nem sok lehetőség nyílik az ismerkedésre (interneten nem szeretnék), viszont én így érzem jól magam és nem szeretnék magamra erőltetni egy olyan életstílust, ami nem én vagyok, szerintem semmi értelme nem lenne.

Lehetséges, hogy hülyeséget kérdezek, de valamiért azt gondolnám, hogy talán az egyetem, a kollégium több lehetőséget nyújt majd. Az egyetemen valóban könnyebb lesz? Mennyire lesz más a helyzet ilyen szempontból?

2017. ápr. 1. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem, nem muszáj sem inni, sem táncolni. Peraze lesznek agyatlanok, akik ezért majd megtalálnak és komolyabban-viccesebben mondják, de a barátaitól kis zrikát elvisel az ember...
2017. ápr. 1. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem csak buliban lehet emberekkel találkozni. Már az sokat segít, ha órákon nem a telefonodat baszkurálod és nem rohansz egyből haza, hanem kicsit elvegyülsz a többiek között. Ha zh után elmennek valahova inni (nem bulizni, rókázásig inni, csak egy sört legurítani), akkor menj velük. Igyál valami lányosat, mondjuk egy Somersbyt és csak egyet, az még nem veszélyes. De ha kólát kérsz akkor sem fog senki kinézni, mindig van egy-két ember, aki nem szeretne vagy nem ihat alkoholt, soha semmi atrocitás nem érte őket. Egy a lényeg: legyél velük.

Nyugi, rengeteg olyan ember van mint te! Csomó fiú sem szeret táncolni meg minden héten lerészegedni. Az a fontos, hogy ki kell bújni a csigaházból. Majd ha egyetemre kerülsz látni fogod, hogy milyen sok lehetőség van, vannak szakkollégiumok, jégkoris est, tanulmányi kirándulások, nyáron evezős tábor, télen sítábor. De pusztán a suliban is csomó lehetőséged lesz, engem kétszer osztottak be laboron fiú mellé, mindegyik már az első órán elkezdett udvarolni...

Az egyetem az amúgy sem úgy néz ki mint az amerikai filmekben, ahol mindig csak buliznak és a menő emberek megszégyenítik a többieket. A valóságban minden sokkal moderáltabb.

2017. ápr. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!